Zaden voor Russische Dragon - Moestuinland Russische dragon zaden kopen - moestuinland
Zaden voor Russische Dragon - Moestuinland Russische dragon zaden kopen - moestuinland
Dragon Zaden, Russische
Dragon is niet het makkelijkste gewas om te telen, maar wel een leuke uitdaging. Creƫert een heerlijk zoetig, pittige smaak

Artikelnummer

SL2075

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ā‚¬Ā 1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Russische Dragon zaden kopen

In de Nederlandse keuken is Dragon niet een erg bekend kruid. Dat komt waarschijnlijk ook omdat het niet een heel erg gemakkelijk te telen kruid is. Maar als echte moestuinder is het wel een leuke uitdaging die zeker te proberen is. De Franse keuken leent zich er perfect voor om de zoetige en licht pittige smaak van Dragon op te nemen in het assortiment. Dragon is nog niet zo lang bekend. Sterker nog, sinds de 18e eeuw zijn er pas vormen van Dragon gevonden. Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit kruid iets met draken te maken. De reden hiervan ligt bij de gekrulde wortel en de vorm van de bladeren die iets weg zou hebben van de tong van een draak. Dragon komt extra goed tot z'n recht in gerechten zoals soep, sla en visgerechten. 

Dragon telen en onderhouden

Zaaien onder glas of in de volle grond op zaaibed, verspenen en uitplanten op plaats van bestemming. Zaaien onder glas kan in de maanden maart en april. Zaaien in de volle grond kan in de maanden mei, juni en juli. Het aantal kiemdagen bedraagd ongeveer 21. De perfecte zaaitemperatuur is gemiddeld 18 graden. Let bij het overpoten op een minimale afstand van 50 centimeter tussen de plantjes. Dragon planten kunnen wel 1 meter hoog worden. Er zitten ongeveer 825 zaden in een zakje zaad. Dragon kan je in de volgende jaren in de herfst terugsnoeien en belangrijk is het afdekken in de winter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.