Deep Rootrainer kopen, Cellbook 4 x 5 cells | Moestuinland Achterkant Deep Roottrainer. Kunststof kweekcel boekje | moestuinland Zijkant Deep Rootrainer Cellbook | Moestuinland Sfeerimpressie kweekcel | moestuinland
Deep Rootrainer kopen, Cellbook 4 x 5 cells | Moestuinland Achterkant Deep Roottrainer. Kunststof kweekcel boekje | moestuinland Zijkant Deep Rootrainer Cellbook | Moestuinland Sfeerimpressie kweekcel | moestuinland
Deep Rootrainer, Cellbook 4-vaks (3,5x10cm) - 5 stuks
Met de Deep Rootrainer kun je nog beter zaaien en de plantjes in de gaten houden. De kweekcel biedt de mogelijkheid om lange wortels te maken.

Artikelnummer

Z887356

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kweekcel Cellbook kopen

De Cellbook Deep Rootrainer is bedoeld voor het optimaal opkweken van groenten, fruit, kruiden en cultivars met een speciale aandacht voor de wortels. De Deep Rootrainers zorgen voor een rechte wortelgroei, een wortelgroei zonder kluiten en voor een versnelde wortelaanmaak. De Deep Rootrainer, zoals de naam al mooi aangeeft, traint de wortels extra hard om zichzelf goed te ontwikkelen. De hoge cellen zijn 10 centimeter diep, en erg handig bij gewassen die snelgroeiende wortels hebben zoals bijvoorbeeld Erwten, Bonen en Zonnebloemen. Maar ook handig voor andere gewassen, omdat je ze makkelijk overpoot in de moestuin na het zaaien, of in potten.

Deep Rootrainer bestellen

De Kweekcel Cellbook bestaat uit 4 cellen per boek. Een verpakking die je besteld, heeft 5 boeken. Dus in totaal bestaat 1 verpakking uit 20 cells (4 cells x 5 boeken). De boeken kunnen gemakkelijk geopend en gesloten worden, om ze te vullen met aarde en vervolgens te zaaien. Na de opkomst kun je ze openklikken, en er gemakkelijk uit halen. Ook kun je de wortelgroei goed bekijken vanuit de buitenkant. Mede daarom erg geschikt als leerproces voor kinderen op school. De wortels zijn goed te zien vanuit de doorzichtige zaaitray. Herbruikbare zaaitrays voor het creëeren van sterke en krachtige wortelkluiten.

Hoe werkt het zaaien met een Deep Roottrainer:

  1. De hoofdwortel groeit recht naar beneden, naar de opening onder de zaaitray;

  2. De hoofdwortel komt in aanraking met de lucht en sterft aan het einde af;

  3. De plant gaat dit compenseren door veel wortels aan te maken, waardoor er sterke wortels ontstaan.


Inhoud verpakking:
- 5 cellbooks, met elk cellbook 4 cellen. Totaal dus 20 kweekcellen.

Afmetingen Cellbook: 3,5 centimeter opening. 10 centimeter diepte.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.