Anemoon bloembollen, De Caen Mix (Grootverpakking)
Anemoon bloembollen, De Caen Mix (Grootverpakking)
Deze grootverpakking of Promo-pack is gevuld met maar liefst 30 Anemoon De Caen bloembollen. Genoeg om heerlijk te genieten!

Artikelnummer

Y132725

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
ÔéČ┬á5,94
Prijs per 30 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking Anemoon bloembollen kopen

Anemonen kunnen zowel in het voorjaar als in het najaar gepoot worden. Deze veelzijdige bloemen zijn erg kleurrijk, en deze De Caen Mix is ook zeker vol met kleur. Rood, blauw, wit, en alle tinten ervan komen langs. Deze grootverpakking bevat maar liefst 30 bloembollen zodat je flink de bloemetjes buiten kunt zetten! De simpele bloemen, in zowel uitstraling als in de kweek ervan, doen toch de tuin gelijk opfleuren. Daarnaast zijn de bloemen met hun stengels erg goed te gebruiken als snijbloem. De Anemoon coronaria staat mooi in groepen, ook samen met andere zomerbollen erg mooi! 

De Caen Mix (XXL Pack)

Je kunt de Anemoon bloembollen poten dus in het voor- en najaar. Voor het najaar gelden de maanden september tot en met december. Voor het poten in het voorjaar gelden de maanden maart, april en mei. De bloemen hebben behoefte aan lekker wat zon, dus kies een zonnig plekje uit. Vraagt weinig aandacht, maar zorg wel voor voldoende vocht als het warm en droog is. Bloeit in de maanden juni en juli, waarbij de bloemen ongeveer 25 centimeter hoog worden.

De Caen Anemonen mix:

  • Inhoud: 30 bloembollen;

  • Poten: september-december, of maart-mei;

  • Bloeit: Juni-juli;

  • Hoogte: 25 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.