dahlia piccolo bloemen zaden kopen bij moestuinland
Dahlia Zaden, Piccolo Mix
Dahlia variabilis - De Dahlia Piccolo is een prachtige plant die een hoogte krijgt van zo'n 35 centimeter. Deze zaden zijn voor meerdere bloeikleuren samengesteld.

Artikelnummer

SL5385

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dahlia Piccolo zaden kopen

De Dahlia variabilis Piccolo is een zaaidahlia die enkelbloemig is en vroegbloeiend. Een zeer rijke bloeier, die valt onder de mignondahlia's. De Piccolo is hierin een verbeterde mignon. Deze groep dahlia's blijft klein, en kunnen heel mooi in groepen in de tuin aangeplant worden. De Dahlia Piccolo wordt zo'n 35 centimeter hoog. 

Zaaidahlia Dahlia variabilis

Zaaien doe je, onder glas, in de maanden april en mei. Wil je dit direct in de volle grond doen, dan kan dit in de maanden mei en juni. De kiemduur bedraagd zo'n 15 dagen, in combinatie met een gemiddelde zaaitemperatuur van 20 graden celcius. Plant de zaailingen uit wanneer de kans op vorst voorbij is, na IJsheiligen (Half mei). Ook met het buitenzaaien moet je oppassen dat de vorst de plantjes kan beschadigen. Wanneer de planten groter zijn, een afstand in de borders aanhouden van 30 centimeter tussen de planten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.