Dahlia zaden kopen, Pompon mix hoge | Moestuinland
Dahlia zaden, Pompon mix
Dahlia variabilis - Deze zaaidahlia is een mix in de kleuren oranje, wit en rood. Het zijn hoge, dubbelbloemige bloemen die te gebruiken zijn als snijbloem.

Artikelnummer

SL5380

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dahlia zaden kopen

De Dahlia, een prachtige bloem die meer dan ooit populair is. Deze hoge bloemen worden voor allerlei soorten teelt gebruikt. Gewoon in de tuin, als achtergrond planten, om kleur aan te brengen, in borders en perken of als snijbloem. De zaden van deze veelzijdige bloemen zijn in 3 hoofdkleuren in deze mix vertegenwoordigd. De Dahlia Pompon mix produceert hoge Dahlia's met dubbele bloemen. Het geeft echt een vol beeld met een pallet aan kleuren! De bloemen staan er erg bekend om, dat ze vlinders aan trekken, wat weer goed is voor de rest van de tuin en natuurlijk het algemene eco-systeem.

De Dahlia zaaien

Je kunt deze Pompon Dahlia zaaien onder glas in de maanden april en mei. Later zaaien kan in de volle grond, in de maanden mei en juni. Wacht hier pas mee tot er echt geen vorst meer wordt opgegeven, dus minimaal tot de IJsheiligen afgelopen zijn. De bloemen hebben namelijk best wat warmte nodig, en door de kou kunnen ze niet ontkiemen of ze gaan dood als gevolg van de kou als ze eenmaal zijn opgekomen. Na ongeveer 15 dagen zullen de zaden ontkiemt zijn. De bloemen worden erg hoog, en dus kan het verstandig zijn om ze te ondersteunen in het groeien met een stok. De Dahlia bloeit van juli tot en met oktober. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.