White Love dahlia kopen, 4 knollen | Moestuinland
Dahlia knollen, White Love
Deze prachtige groene tas is gevuld met hele mooie Dahlia soorten. Al deze Dahlia's bloeien met witte bloembladeren. Leuk cadeau te doen!

Artikelnummer

Y700780

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á12,50
Prijs per tas (4 knollen)
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte Dahlia mix kopen

De Dahlia knollen van deze White Love zijn geselecteerd om prachtig in harmonie te bloeien. Een mix van witte Dahlia's, verpakt in een sierlijke, luxe vormgegeven tas. Erg leuk om jezelf of om een ander cadeau te doen. De White Love Dahlia's kun je in een groepje poten, in combinatie met andere dahlia's en bloemen, of los op verschillende plekken. Bevat zowel Dinnerplate, als Happy Single Dahlia's. De witte Dahlia knollen zitten los verpakt met de naam erop, dus kun je ze zelf poten op de gewenste plek.

White Love Dahlia's kweken

Je kunt de knollen van deze dahlia's poten in het voorjaar, rond april en mei. Eigenlijk mogen ze geen nachtvorst hebben, maar als ze nog diep in de grond zitten en de nachtvorst is minimaal, dan gaat het wel goed. Anders wachten tot IJsheiligen, dan ben je er zeker van dat het goed gaat. Na het poten van de knollen, de grond toedekken met aarde en water geven. De bloei van deze witte Dahlia's is van juni/juli tot en met de eerste nachtvorst, rond oktober.

Hoogte van deze witte Dahlia's: 40 tot 90 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.