Dahlia bloembollen kopen, Ballerina of Ruffles | Moestuinland
Dahlia knollen, Ballerina of Ruffles (grootverpakking)
De Ballerina of Ruffles Dahlia's zijn grootbloemig, decoratief en niet te misstaan in de tuin. Bloeit rijk, lang en trekt meteen de aandacht.

Artikelnummer

Y132120

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á7,95
Prijs per 3 knollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Ballerina of Ruffles Dahlia's kopen

Deze grootbloemige Dahlia's met de naam 'Ballerina of Ruffles' bestaan uit een mix van tintkleuren roze en wit. Een prachtige mix die meteen de aandacht opeist in de tuin. Deze dankbare bloemen hebben grote knoppen en de planten worden ongeveer tussen de 60 en 70 centimeter hoog. Een prachtig soort die verpakt is al XXL Pack, wat betekent dat er maar liefst 3 bloemknollen inzitten, waarbij er meerdere bloemen per knol zullen ontstaan. Een kleurrijke Dahlia met prachtige bloemen!

Dahlia bloembollen mix telen

Je kunt de grootbloemige Ballerina of Ruffles Dahlia's bloembollen poten in het voorjaar, na de laatste nachtvorst. Dus ongeveer rond april/mei. Geef na het poten van de bloembollen, zeker in een droge periode voldoende water. De Dahlia's zullen maandelang bloeien, van juli tot en met de eerste nachtvorst. Kies voor een zonnig plekje in de tuin, border of plantenbakken, want Dahlia's houden van zon en warmte. Omdat de knoppen met bloemen vrij zwaar kunnen zijn, en de stengels flink de hoogte ingaan, is het soms nodig de bloemstengels wat te ondersteunen. Verder is het genieten van deze prachtige Dahlia mix!

Dahlia Ballerina of Ruffles

  • Inhoud: 3 bloembollen (knollen);

  • Poten: april-mei;

  • Bloei: juli-november;

  • Kleur: wit en roze tinten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.