Dahlia bloembol kopen, New Baby | Moestuinland Dahliaknol New Baby kopen | moestuinland
Dahlia bloembol kopen, New Baby | Moestuinland Dahliaknol New Baby kopen | moestuinland
Dahlia knol, New Baby
Deze Dahlia bloeit in het najaar met volbloemige oranje bloemen. New Baby Dahlia's zijn grootbloemig en bloeien hoog op stengel.

Artikelnummer

Z872194

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,95
Prijs per knol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

New Baby oranje dahlia bloembol kopen

Deze zogenaamde New Baby Dahlia bloeit met volle, oranje bloemen. Een echt typische pompondahlia in een oranje jasje dus. De bloembladeren van deze Dahlia vallen erg mooi in een patroon. Bloeit rijkelijk en wordt wel tussen de 80 en de 100 centimeter lang. Mede daarom, vanwege de flinke stengel, ook erg geschikt als je de Dahlia wil gebruiken als snijbloem. Bloeit ongeveer 4 maanden in het jaar, en doen het goed op diverse plekken zoals borders, perken maar ook in groepen.

Oranje dahlia's telen

Deze verpakking bevat een dahliaknol waaruit meerdere bloemen zullen ontstaan. Je kunt de bloembol poten in de maanden maart, april en mei, waarbij je buiten moet wachten tot er geen vorst meer wordt opgegeven. Poot de bloemknol op ongeveer 8 centimeter diepte, en bij meerdere bollen 40 centimeter uit elkaar. Voldoende water geven, zeker direct na het planten. Zorg voor een mooi zonnig en beschut plekje voor de Dahlia, daar zal hij het beste bloeien. Bloeit in de maanden juli tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.