dahlia bloembol kopen, Park Princess bloembollen | Moestuinland Park Princess Dahliaknol kopen | Moestuinland Sfeerimpressie Dahlia park princess
dahlia bloembol kopen, Park Princess bloembollen | Moestuinland Park Princess Dahliaknol kopen | Moestuinland Sfeerimpressie Dahlia park princess
Dahlia knol, Park Princess Cactus
Lage Dahlia's in de kleur roze. Mooi soort met de naam Park Princess. Een struikdahlia en cactusdahlia, met dunne bloemen.

Artikelnummer

Z872067

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,95
ÔéČ┬á2,51
Prijs per knol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Roze Dahlia Park Princess bestellen

Deze Dahlia knol produceert prachtige Dahlia's in een zachtroze kleur. De Dahlia's zijn cactus dahlia's en tevens struikdahlia's. De Park Princess Dahlia groeit laag aan de grond en wordt ongeveer 40 tot 50 centimeter hoog. Met zijn opvallende roze kleur is deze Park Princess dahlia prachtig zowel in potten en bakken, als ook zeker in de volle grond. Zeker in perken en borders komt de kleur en de bloem van deze Dahlia goed tot zijn recht.

Pink Princess Dahlia bloembollen

Deze roze Dahlia bloembol geeft natuurlijk meerdere bloemen en je kunt de bloembol poten in maart/april, of na mei buiten in de volle grond. Vorst is funest voor Dahlia bloembollen, en daar moet je dus mee oppassen. Verder hebben de bloembollen goed wat vochtig nodig, zeker net na het planten. Verwijder de verwelkte bloembladeren telkens om blijvend nieuwe bloemen te krijgen aan de plant. Bloeit rijkelijk in de maanden juli-oktober. 

Tot het planten de knollen koel en droog bewaren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.