Park playa blanca dahlia bloembol kopen, Voorjaarsbloembollen | Moestuinland Park Playa Blanca Blank (wit) Dahliaknol kopen | Moestuinland
Park playa blanca dahlia bloembol kopen, Voorjaarsbloembollen | Moestuinland Park Playa Blanca Blank (wit) Dahliaknol kopen | Moestuinland
Dahlia knol, Park Playa Blanca Cactus
De Park Playa Blanca is een typische Mexicaanse bloembol en geeft prachtige Dahlia's in de kleur wit. Parkdahlia met een geel hart.

Artikelnummer

Z872073

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,95
ÔéČ┬á2,51
Prijs per knol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Park Dahlia bloemen kopen 

Deze Dahlia is een Park Dahlia met de naam Playa Blanca. De naam geeft al een beetje de herkomst van deze dahliaknol aan, namelijk Mexico. Veel Dahlia's komen uit Mexico, maar dit is wel echt een heel inheems soort. Bloeit rijkelijk met witte bloemen, waarvan het hart iets geel van kleur is. Cactusdahlia, dus met bloembladeren als sprieten. De Dahlia groeit als struikplant, laag aan de grond, en wordt ongeveer tussen de 40 en de 50 centimeter hoog.

Cactus Dahlia bloembol telen

Deze Dahliabloembol kun je poten in maart en april, of direct in de volle grond vanaf mei als de vorst echt weg is. De Dahliaknollen houden namelijk totaal niet van de kou. Goed vochtig houden na het poten, zeker bij droge perioden. Plaats de Dahlia's op een warm plekje, daar houden ze van. Je kunt deze witte Dahlia's erg mooi plaatsen in perken en borders, maar ook in potten of als verwildering erg leuk. De Parkdahlia Playa Blanca bloeit in de maanden juli-oktober. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.