Dahlia bloembol kopen, Orfeo cactus dahlia bloembollen | Moestuinland
Dahlia knol, Orfeo cactus
De Orfeo cactus Dahlia is een Dahlia in een roze kleur. Van origine afkomstig uit Zuid-Europa, maar doet het ook prachtig in ons land.

Artikelnummer

Z872039

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á2,95
Prijs per knol
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dahlia Orfeo cactus kopen

Deze cactusdahlia Orfeo is een prachtige roze Dahlia. De Orfeo Dahlia is oorspronkelijk afkomstig uit Italië waar deze roze bloemen zeer geliefd zijn. De grootbloemige Dahlia is daar veel te vinden en zo breng je een stukje Italië in je tuin. Alhoewel, Dahlia's zijn tegenwoordig haast meer in onze Nederlandse tuinen te vinden dan in het buitenland. Deze najaarsbloeiende bloembol kun je ook erg goed telen als snijbloem.

Orfeo Dahlia kweken

Je kunt de bloembol voor de teelt van de Orfeo cactus Dahlia, poten in het voorjaar, in de maanden maart en april, en vanaf half mei buiten. Zorg dat je vooral direct na het poten, de bloembollen goed vochtig houdt. Ook in droge perioden is dit belangrijk. Verder is het voor de grootte van de Dahlia belangrijk om verwelkte bladeren of bloembladeren weg te halen, zodat er nieuwe voor in de plaats kunnen komen. Bloeiperiode van Dahlia's is van juli tot oktober.

Orfeo Dahlia's bloembol:

  • Poten in maart-mei;

  • Bloeiperiode van juli-oktober;

  • Verpakt per 1 bloembol;

  • Geschikt als snijbloem.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.