Dahlia bloembol kopen, Mystery Day | Moestuinland
Dahlia bloembol, Mystery Day (voorjaar)
Deze prachtige Dahlia bloeit met paars/roze bloemen. Grootbloemig pompon Dahlia die in het najaar volop zal gaan bloeien.

Artikelnummer

Z872123

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,50
Prijs per 1 bloembol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dahlia bloembol Mystery Day kopen

Deze grootbloemige Dahlia valt onder de Pompon Dahlia's, en de bloemen zijn dus groot van formaat. De Mystery Day Dahlia bloeit rijkelijk met paars/roze bloembladeren. Van binnen paars en naar buiten uitlopend worden ze wit. De Mystery Day Dahlia bloemen worden wel 80 tot 100 centimeter en hebben een stevige stengel. Ook te telen als snijbloem dus! Staat prachtig in elke tuin en heeft zoals de naam het al zegt, iets mysterieus. 

Paarse Dahlia telen

Deze verpakking bevat 1 zogenaamde bloemknol. Dat betekent dat er uit 1 bloembol meerdere bloemen tevoorschijn zullen komen. Het is eigenlijk ook meer een wortelpen dan een bloembol zoals we dat kennen bij tulpen of narcissen. Je kunt de bloemknol poten van maart tot en met mei op 8 centimeter diepte ongeveer. Goed water geven, ook tijdens droge perioden. Plant je meerdere bloembollen, zorg dan voor ongeveer 50 centimeter tussen de bollen. Oh ja, verwijder tijdens de teelt telkens wat verwelkte bladeren zodat de Dahlia prachtig zal blijven bloeien en nieuwe bladeren zal aanmaken. Bloeit van juli tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.