Dahlia bloembol kopen bloembollen, Little Tiger Parkdahlia (Voorjaar) | Moestuinland
Dahlia knol, Little Tiger
Deze Little Tiger Dahlia bloeit in het najaar met rode/witte bloemen. Park Dahlia die laag aan de grond blijft en in groepjes groeit.

Artikelnummer

Z872164

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á2,95
Prijs per knol
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Little Tiger lage Dahlia bloembol kopen

Deze Little Tiger Dahlia valt onder de Parkdahlia's en worden ongeveer 50 tot 60 centimeter hoog. Groeit mooi in groepjes in de kleuren rood en wit. Rood van binnenuit, naar wit aan de buitenkant van de bladeren. De Dahlia is grootbloemig en dus vol met bloembladeren. De lage Dahlias bloeien rijk en dat wel 4 maanden in het jaar. 

Dahlia's planten, telen en zien bloeien

Deze verpakking bevat 1 bloembol of eigenlijk beter gezegd, 1 bloemknol. Dat betekent niet dat er maar 1 Dahlia zal bloeien uit deze ene bol, maar dat er meerdere bloemen zullen bloeien. Je kunt de bloemknol poten in het voorjaar, in de maanden maart, april en mei op zo'n 8 centimeter diepte. Zorg voor voldoende vocht voor de bloembollen tijdens de teelt, en zeker net na het poten en in droge periodes. Plant de Dahlias op een zonnig plekje. Tijdens de teelt de dode bladeren weghalen om ze nog beter te kunnen laten bloeien. Dit zal zijn in de maanden juli tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.