Dahlia bloembol, Garden Wonder (voorjaar)
Dahlia bloembol, Garden Wonder (voorjaar)
Deze Dahlia is met zijn rode kleur echt een opvallende bloem in de tuin. Bloeit rijkelijk en geeft meteen kleur aan de tuin!

Artikelnummer

Z872107

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,50
Prijs per 1 bloembol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode Dahlia bloembollen kopen

Deze bloembol produceert rode, grootbloemige Dahlia's met een prachtige uitstraling. Wil je in het najaar kleur toevoegen aan je tuin, dan is het meteen geregeld met deze bloemen. De Dahlia is prachtig in perken en in borders, maar ook kun je deze rode Garden Wonder Dahlia erg goed gebruiken als snijbloem, mede omdat de stengel van deze bloembol erg stevig is. Bloeit langere tijd, zeker bij het weghalen van de verwelkte knoppen.

Hoe moet ik Dahlia's telen?

Je kunt de Dahlia bloembol poten in het voorjaar. Binnenshuis of in een kas in de maanden maart en april. Wil je de Dahlia's liever buiten telen en direct poten, dan moet je wachten tot mei, totdat er geen vorst meer wordt opgegeven. Hier kunnen de bloembollen niet tegen namelijk. Na het poten van de bloembollen, deze voldoende vochtig houden, zeker als het warm is. Overigens houden Dahlia's van warmte en zon, dus kies een mooi zonnige plek uit voor deze bloemen. De Dahlia's bloeien van juli-oktober. Wordt ongeveer 80-100 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.