Dagschone zaden, Driekleurige Winde (Concolvulus tricolor) Royal Ensign mix | Moestuinland
Dagschone zaden, Royal Ensign Mix
Convolvulus tricolor - Deze Dagschone of Driekleurige Winde is een prachtige bloem met kelkachtige bloembladeren. Variaties in roze, wit en paars.

Artikelnummer

SL5350

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dagschone mix zaden kopen

Deze zaad mix van de Dagschone of Driekleurige Winde is schitterend om te zien bloeien. De bloemen hebben kelkachtige bladeren en lijken erg op de Winde, maar zijn dit zeker niet. De Latijnse naam Convolvulus tricolor laat dit duidelijk zien. Omdat het er zo op lijkt is de naam Driekleurige Winde wel erg geschikt. En die 3 kleuren? Die zijn ook aanwezig, in de kleuren roze, paars en wit. De mix produceert diverse soorten kleuren Dagschones. De harten van de bloemen zijn geel van kleur en trekken vlinders aan. Deze zijn er namelijk ook gek op. De bloemen van de Dagschone zijn goed te gebruiken als bodembedekker. Bloeit doorgaans in mediterraans gebied en de bloemen sluiten zich in de avond. Geschikt voor veel soorten teeltwijzen, zaols in perken, groepen, borders, randen en ook in potten. 

Convolvulus tricolor zaad bestellen

Je kunt de Royal Ensign mix zaden onder glas zaaien in de maanden maart en april. Later kun je de Dagschone zaden ook in de volle grond zaaien, van half mei tot en met eind juni. Doe dit bij een temperatuur van 18 graden als optima. De zaden ontkiemen na ongeveer 2 weken. Bij het voorzaaien de planten later uitplanten vanaf half mei met een plantafstand van 25 centimeter. Deze eenjarige bloemen bloeien van juni tot en met september. Het zakje zaad is afgevuld met 1,5 gram aan zaad, wat neerkomt op ongeveer 150 Dagschone zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.