Biologische Cosmos zaden kopen, Cosmea BIO | Moestuinland Beschrijving Cosmos Cosmea | Moestuinland
Biologische Cosmos zaden kopen, Cosmea BIO | Moestuinland Beschrijving Cosmos Cosmea | Moestuinland
Cosmos Zaden, Biologische Sensation mix | BIO
De cosmos sensationmix zaden geven een leuk mengsel van cosmosplanten met de bloemkleur roze, paars en wit. Heel decoratief blad!

Artikelnummer

94225

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Cosmos zaden kopen

De Cosmos bipinnatus, in het nederlands ook wel Cosmea, is een plant die heel fijn blad krijgt met mooie roze, paarse en witte bloemen. De cosmea is een plant die wel 100 centimeter hoog kan worden! De zaden zijn volledig biologisch, en voorzien van een keurmerk. De Cosmea is leuk in de border, waarin hij mooi hoogte geeft. Het blad wordt veel toegepast in boeketten, als snijgroen. 

Bio Cosmea sensationmix zaaien

zaaien doe je in de maanden maart en april onder glas. Wil je dit graag direct buiten doen, wacht dan tot april of mei. De zaden ontkiemen na zo'n 15 dagen, dit is afhankelijk van hoe warm het is rondom het kiemproces. Uitplanten van je zaailingen doe je na zo'n 5 tot 6 weken. Houd hierbij rekening met een plantafstand van zo'n 30 centimeter. Het zakje biologische cosmoszaden bevat ongeveer 1 gram, wat genoeg is voor 5 vierkante meter aan cosmosplanten. De cosmos is een langer bloeier, waar je in de zomer veel plezier van hebt. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.