Cosmea zaden kopen, Sensation mix | Moestuinland
Cosmea zaden, Sensation Mix (Cosmos)
Cosmea bipinnatus - Deze prachtige borderplant heeft prachtige, dunne bladeren in de kleuren wit, roze en paars. Een typische borderplant die erg lang bloeit.

Artikelnummer

SL5355

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Cosmea zaden kopen

De Cosmea, of zoals de Latijnse naam ook wel vaak gebruikt wordt, de Cosmos, is een echte bijen en vlinder trekkende plant. De bloemen van deze mix bestaan uit prachtige bloemen in de kleuren wit, roze en paars. De bladeren zijn erg dun en hebben iets weg van varenachtige bladeren. De bloemen zijn eenjarig en houden van een leuk plekje in de zon. De Cosmea bloemen doen het prachtig in borders, maar ook elders in de tuin erg geschikt. Ook zeer mooie te gebruiken in een boeket of op de vaas in huis!

De Cosmos zaaien en telen

Je kunt de zaden van de Cosmea onder glas zaaien in maart en april. Ook kun je de bloemen direct in de buitenlucht zaaien. Dit kan van mei tot en met juni, waarbij de temperatuur lekker warm mag zijn bij het zaaien, dus niet vroeg in mei als het nog kan vriezen. De kiemduur van de Cosmea zaden bedraagd ongeveer 2 weken. De bloemen kunnen een flinke hoogte bereiken. De bloeitijd van deze Cosmea Sensation Mix is erg lang, en zeker als je de dode bloemen blijft weghalen. Als dit een beetje nageleefd wordt, bloeien de bloemen wel van juni tot en met oktober!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.