Composter, Compostbak voor binnen kopen | Moesutinland Sfeerfoto composter kopen voor binnen compostbak | Moestuinland Sfeerfoto van een composter voor binnen | Moestuinland
Composter, Compostbak voor binnen kopen | Moesutinland Sfeerfoto composter kopen voor binnen compostbak | Moestuinland Sfeerfoto van een composter voor binnen | Moestuinland
Composter, Compostbak voor binnen
Handige compostbak voor binnen met ook nog eens een leuk design. Makkelijk in gebruik en zonder stank vanwege het filter.

Artikelnummer

ZC2071

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á24,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Composter voor binnen kopen

Snel even je aardappelschillen weggooien, een bananenschil of een gebruikt zakje koffiefilter. Niet meer in een lelijke groene bak, maar vanaf nu in deze handige en mooie composter. De compostbak voor binnen heeft een klassieke en vintage uitstraling en is super handig in gebruik. Je kunt eenvoudig en snel je groene afval erin kwijt, en deze als hij vol is weggooien in de groene container. Stinkt niet, vanwege een actief kool-filter in het deksel bij de ventilatiegaten. De composter is wit/beige van kleur en heeft 2 handvaten aan de zijkant en 1 handvat bovenop het deksel.

In huis groenafval composteren

De composter is van het kwalitatieve merk Esschert Design. De compostbak heeft een inhoud van 5,94 liter. De afmetingen zijn 23 x 27 x 21 centimeter (lengte x breedte x hoogte). De compostbak is gemaakt van carbonstaal. De compostbak is eenvoudig schoon te maken. Dankzij het aciteve kool filter ontsnappen er geen vieze geurtjes. De compostbak heeft een mooie, authentieke uitstraling en is voorzien van een zwarte opdruk met 'Compost' erop.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.