Compostbak, Compostemmer voor binnen (indoor) | moestuinland Compostbak met binnenbak | Moestuinland Compostbak voor indoor gebruiken grijs zink | Moestuinland
Compostbak, Compostemmer voor binnen (indoor) | moestuinland Compostbak met binnenbak | Moestuinland Compostbak voor indoor gebruiken grijs zink | Moestuinland
Compostbak indoor, Uitneembare binnenbak
Een compostbak met style, zo zou je deze compostbak voor binnen kunnen omschrijven. Ideaal met uitneembare binnenbak.

Artikelnummer

Z066867

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á14,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Indoor compostbak kopen

Met een indoor compostbakje hoef je je geen zorgen meer te maken over waar je die groente- en fruitresten, koffiedik, eierschalen en ander organisch afval moet laten. Plaats het bakje eenvoudig op je aanrecht, balkon of in de keuken en je hoeft veel minder vaak naar de groene container te lopen. En extra handig is de uitneembare binnenbak van de compostemmer. Deze zorgt ervoor dat er geen meegekomen vocht uit de compostbak over je aanrecht of op de keuken drupt. Deze is afgesloten en kun je eruit halen om 'm te legen.

Compostemmer voor keukenafval 

De compostemmer is te gebruiken voor keukenafval, maar ook kun je de emmer voor andere doeleinden gebruiken. Handig als oogstemmer in de moestuin, afvalbak voor koffiepads, of anders. Dankzij het compacte formaat kan de emmer moeiteloos op uw aanrecht of in uw keukenkastje worden geplaatst, waardoor u gemakkelijk toegang heeft zonder kostbare ruimte op te offeren.

Grijze emmer voor compost

De compostbak is gemaakt gelakt zink, in een donkergrijze kleur. De handvaten die aan de compostbak zitten zijn van leer. Zo kun je de compost-emmer gemakkelijk verplaatsen. Het deksel sluit aan en werkt zodat het keukenafval afgedekt is. Het deksel heeft een industriële look. De binnenbak is wit van kleur en gemaakt van kunststof. 

Afmetingen buitenbak
Hoogte: 20,5 centimeter
Doorsnede: 20 centimeter

Afmetingen binnenbak
Hoogte: 16 centimeter
Doorsnede: 18 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.