Chinees Purperklokje zaden kopen, rhodochiton atrosanguineus purple bells | Moestuinland Beschrijving Chinees Purperklokje zaaien
Chinees Purperklokje zaden kopen, rhodochiton atrosanguineus purple bells | Moestuinland Beschrijving Chinees Purperklokje zaaien
Chinees Purperklokje Zaden, Rhodochiton astrosanguineus
Het Chinese Purperklokje is een hele mooie klimplant. Roze bladeren met groene kelken erin. Kan wel 3 meter hoog worden.

Artikelnummer

080940

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Chinees Purperklokje zaden kopen

Het Chinees Purperklokje is tegenwoordig steeds meer in trek in ons land. Niet zo gek als je kijkt naar de prachige bloemen die het Chinese Purperklokje Purple Bells heeft. Deze mooie klimplant kan wel 3 meter hoog worden. In de bloeiperiode hangt deze plant helemaal vol met prachtige bloemen. Er zullen tijdens de zomer echt veel bloemen verschijnen. Deze plant is ook goed te telen in hanging baskets. 

Hoe moet je het Chinees Purperklokje telen?

Deze zaden zijn in principe het hele jaar door te zaaien onder glas. De voorkeur ligt toch wel bij de eerste 3 à 4 maanden van het jaar. Dan kan de plant onder glas bij een temperatuur van ongeveer 20 graden gezaaid worden en zal deze na de IJsheiligen naar buiten kunnen om uitgeplant te worden. Wil je de plant toch binnen telen, dan kun je dus elke maand van het jaar zaaien. De plant houdt van warmte en weinig wind, dus uitplanten op een beschutte plaats in de zon. Chinees Purperklokje zaden ontkiemen moeilijk, maar als ze eenmaal opstaan doen ze het erg goed.

  • Ongeveer 10 zaden per zakje;

  • Heeft 1 vierkante meter nodig;

  • Mooie klimplant.

Bloeiperiode is van juni tot en met september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.