Champignon kweekset kopen, Witte Paddenstoelen | Moestuinland Champignon kweekset sfeerfoto | Moestuinland
Champignon kweekset kopen, Witte Paddenstoelen | Moestuinland Champignon kweekset sfeerfoto | Moestuinland
Champignon kweekset, Witte paddenstoel
Dit complete kweekset is super leuk om te gebruiken als je zelf champignons wilt telen. Inclusief aarde, compost en kweekbak.

Artikelnummer

Z881490

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,99
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Champignon kweekset kopen

Met dit te gekke kweekset kun je nu zelf je eigen Champignons telen! Hoe gaaf! Champignons zijn niet alleen super lekker, maar ook erg gezond. Met dit kweekset kun je het hele jaar door je eigen paddenstoelen telen. Het is een inclusief set, met alles erin om direct met de teelt te kunnen beginnen. Potgrond, zwammen, compost en een plastic kweekbak. Je hoeft bij dit kweekset alleen maar water toe te voegen en je kunt starten met je eigen Champignonteelt! Super leuk om zelf te gebruiken, maar ook zeker om iemand cadeau te doen. Verpakt in een mooie full-colour kartonnen verpakking.

Zelf paddenstoelen telen

Dit paddenstoel kweekset is 28,6 centimeter lang en 17,9 centimeter breed. De hoogte van deze set is 8,6 centimeter. Een Champignon kweekset weegt 0,12 kg en heeft een inhoud van 3 liter. Mooi compleet kweekset dat je in de gelegenheid brengt om meteen te starten met het telen van je eigen, verse paddenstoelen. Zeker als ze net geoogst worden, zijn ze heerlijk en nog nét iets lekkerder dan als je ze in de supermarkt haalt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.