Biologische tomaten zaden kopen Bio biologisch | Moestuinland Beschrijving biologische tomaten zaden kopen en zaaien | Moestuinland
Biologische tomaten zaden kopen Bio biologisch | Moestuinland Beschrijving biologische tomaten zaden kopen en zaaien | Moestuinland
Tomaat zaden, Cerise biologisch (Tomaten) | BIO
Deze biologische Cerise zaden zijn geschikt voor de teelt van biologische tomaatjes klein formaat. Tomaten met een donkere kleur.

Artikelnummer

92826

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Cerise tomaten zaad kopen

Deze biologische Cerise zaden geven je heerlijke kerstomaten met een dieprode kleur. De tomaatjes zijn ontzettend lekker en bovenal zoet van smaak. Heerlijk om zo op te eten, in de salade te verwerken of natuurlijk ter decoratie vanwege de felrode kleur. De biologische Cerise tomatenzaden zijn zowel geschikt voor de vollegrondsteelt als ook voor de kasteelt. Cerise is een productief ras dat in ons land als kerstomaat veel geteeld wordt. En als jij deze heerlijke tomaatjes hebt geproefd, weet je meteen waarom!

Biologische kerstomaten zaaien

Je kunt de biologische kerstomaat zaden onder glas zaaien in de maanden eind februari tot en met mei. Doe dit in zaaibakjes bij een temperatuur van ongeveer 20 graden. Deze zaden zijn geschikt voor de kas-, glas- en vollegrondsteelt. Direct buiten zaaien kan ook in de maanden mei en juni. Als de jonge plantjes zijn opgekomen kun je ze verspenen naar bakken of potten, of als het al kan vanaf half mei in de volle grond. Zorg voor een lekker warm en beschut plekje voor de tomaten. De tomaten af en toe dieven. Oogsten in de maanden augustus en september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.