Broccolikers Zaden Kopen, Organic Sprouting | Moestuinland Beschrijving hoe moet je broccolikers zaden zaaien? | Moestuinland
Broccolikers Zaden Kopen, Organic Sprouting | Moestuinland Beschrijving hoe moet je broccolikers zaden zaaien? | Moestuinland
Broccolikers Zaden, Organic Sprouting | BIO
Broccolikers is erg lekker als garnering bij tal van gerechten. Deze spruitgroente smaakt wat mild en ook lekker bij soep, salade of sauzen. Te oogsten in 7 dagen.

Artikelnummer

084048

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Broccolikers zaden kopen

Broccolikers is de miniatuur versie van normale broccoli. Echter eet je bij broccolikers niet de volgroeide kool maar slechts de kiemen van de plant. Makkelijk als je geen moestuin hebt en toch broccoli wilt telen, als je wilt tuinieren in de winter of gewoon omdat je het leuk vindt! Broccolikers is als spruitgroente enorm gemakkelijk bij diverse gerechten toe te passen. De smaak is mild en past als garnering eigenlijk bij elk gerecht wel. Voornamelijk erg lekker bij het afmaken van een romige saus, bij de soep of gewoon bij het bereiden van een salade. De Broccolikers staat bekend om de enrom hoeveelheid vitamines en voedingsstoffen. Zo staat deze organic spruitgroente ook bekend, als strijder tegen ziektes van hart en bloedvaten. 

Broccolikers zaaien en kweken

De zaden van broccolikers zijn op 2 manieren te zaaien. Allereerst kun je gebruik maken van een zaairooster. De zaden zaaien en dan iedere dag het water vervangen door schoon, fris water. Geen zaairooster, geen probleem. Je kunt ook gewoon een bakje pakken en deze vol leggen met watten. De watten vochtig maken en zaaien maar! Belangrijk is het om de watten in de dagen na het zaaien ook goed vochtig te houden. Na 5 dagen kun je al gaan genieten van verse broccolikers. Knip, en eet! De broccolikers kun je na het afknippen nog ongeveer 2 weken lang houdbaar bewaren in de koelkast, zonder dat de hoeveelheid voedingstoffen erg wordt aangetast.

  • Ongeveer 25 gram zaden per zakje;
  • Per gram maar liefst 250 zaden;
  • Het hele jaar te telen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.