Broccoli zaden kopen, Nine-Star Perennial - BIO (Meerjarig) | Moestuinland
Broccoli zaden, Nine-star Perennial (Meerjarig) | BIO
Een bijzondere broccoli soort die meerjarig is. De Nine-Star produceert jaarlijks nieuwe broccoli, wat eigenlijk kleine bloemkooltjes zijn!

Artikelnummer

V145150

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Meerjarige broccoli zaden kopen

Hele bijzondere zaden! Deze zaden zijn voor de kweek van meerjarige Broccoli, met een Bloemkool smaak. Meerjarige Broccoli, hoe tof! Deze Nine-Star Perennial is echt meerjarig, en je kunt er per jaar ongeveer 10 tot 15 kleine bloemkooltjes van oogsten. Officieel is het witte Broccoli, maar het komt qua smaak en uiterlijk wel erg dichtbij Bloemkool. Daarnaast ook nog eens biologische zaden. Dit Sprouting type is winterhard en je kunt er als de teelt goed verloopt, zeker minimaal 5 jaar lang van oogsten. Leuke variëteit! 

Nine-Star Perennial kweken

Je kunt de biologische zaden van deze meerjarige broccoli zaaien in de maanden mei en juni. Dit doe je in huis in (pers)potjes of kweekbakjes. Uitplanten als de jonge planten groot genoeg zijn, in juni-augustus. Eventueel afdekken met een net tegen de vogels. Je kunt de meerjarige broccoli oogsten aan het eind van het voorjaar. Tijdig oogsten om schieten tegen te gaan. Bijzondere zaden voor een leuke kweek!

Een verpakking bevat ongeveer 30 biologische Nine-Star Perennial zaden.

Latijnse naam: Brassica oleracea botrytis var Cymosa.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.