Boerenkool Zaden Kopen, Micro Greens (Westlandse) | Moestuinland Westlandse Boerenkool Micro Greens zaden kopen Voorbeeld foto boerenkool zaaien
Boerenkool Zaden Kopen, Micro Greens (Westlandse) | Moestuinland Westlandse Boerenkool Micro Greens zaden kopen Voorbeeld foto boerenkool zaaien
Boerenkool Zaden, Micro Greens (Westlandse)
Deze Westlandse Boerenkool zaden zijn te gebruiken als Micro Greens. Binnenshuis te telen en te oogsten tussen 1 à 3 weken na het zaaien.

Artikelnummer

080320

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Boerenkool Micro Greens zaden kopen

Deze Boerenkool zaden zijn geschikt voor de teelt van Micro Greens of beter bekend als spruitgroente. Deze soorten zaden zijn het hele jaar door binnenshuis te zaaien en sommige gewassen, zoals deze boerenkool, ook in de vollegrond. De boerenkool Westlandse Herfst is een snelle groeier en de kiemplantjes kunnen 1 week na het zaaien al gegeten worden. De wat grotere scheuten van de boerenkool Micro Greens zijn na 4 weken te oogsten en erg lekker in salades, smoothies of los op een boterham met kaas. In kiemplantjes zitten veel meer mineralen en vitamines dan in volgroeide boerenkool. Dat principe is hetzelfde bij alle soorten Sproutings. Uitmuntende smaak!

Micro Boerenkool zaaien

De zaden zijn het hele jaar door te telen in huis. Wil je de boerenkool zaden buiten zaaien, dan kan dat ook, tussen mei en augustus. Let erop wat het weer doet, wacht met zaaien als ze slecht weer opgeven. De kiemplantjes zullen met voldoende vocht razendsnel omhoog schieten. Na het zaaien de zaden bedekken met een laagje grond en daarna goed vochtig houden. Na 1 week zijn de Micro Leaves te oogsten, en na 4 weken zijn de Baby Leaves te oogsten. 

  • Ongeveer 300 zaden per zakje;
  • Indien droog en koel, lang te bewaren;
  • Het hele jaar door te telen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.