Bloemenmengsel pastel kleurig boeket zaden kopen | Moestuinland Beschrijving pastelkleurige bloemen zaad kopen | Moestuinland
Bloemenmengsel pastel kleurig boeket zaden kopen | Moestuinland Beschrijving pastelkleurige bloemen zaad kopen | Moestuinland
Boeket zaden, Pastelkleuren (Zomerbloemen mix)
Stunning Pastel - Een bloemen zadenmengsel met diverse soorten die bloeien met zachte pastelkleuren. Prachtig pallet aan kleuren voor maandenlange bloei.

Artikelnummer

083066

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Pastelkleurige bloemen zaden kopen

'Stunning Pastel' is een zadenmengsel met diverse soorten bloemen die een gemeenschappelijke deler hebben. Al de bloemen bloeien in zachte pastelkleuren. De bloemen zijn eenjarige zomerbloeiers en wisselen elkaar in bloei erg goed af, zodat je maandenlang kunt genieten van de meest mooie kleuren in de natuur. De Stunning Pastel Boeket bloemen kun je dan natuurlijk ook gebruiken in boeketten en op de vaas. Bovendien trekken de pastelkleurige bloemen erg veel vlinders en bijen aan. Zijdezacht!

Pastel snijbloemen zaaien

De zaden van dit kleurrijke bloemenmengsel kun je zaaien in de maanden april en mei. Zaai ze eenvoudig in de grond en hark ze daarna iets door, zodat het goed verdeeld is. Na het zaaien voorzichtig water geven, en de natuur haar werk laten doen. Binnen 2 maanden bloeien de eerste bloeiers al, en van juni tot en met oktober kun je afwisselend genieten van de meest mooie bloemen in een zachte pastelkleur. Kleurrijk mengsel van snijbloemen en droogbloemen. Dubbel plezier met deze bloemen, in huis en in de tuin. Geliefd bij vlinders en bijen.

Carpe Diem; pluk de dag met een boeket uit eigen tuin!

Deze bloemenmix bevat ongeveer 3 gram aan bloemenzaad.
Hoogte: 60 - 100 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.