Wildbloemen mix mengsel zaden kopen, Bloemen en kruiden mengsel Maxi Pack 100 gram | Moestuinland
Bloemenmengsel, Wildbloemen (Maxi-Pack)
Maxi-Pack met 100 gram zaad voor bloemen en kruiden. Deze wildbloemenmix is samengesteld uit eenjarige en meerjarige soorten.

Artikelnummer

SL7330

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 100 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wildbloemenmix zaden kopen

Dit wildbloemenmengsel is een mix van diverse eenjarige en meerjarige soorten bloemen, aangevuld met wat soorten kruiden die ook erg mooi bloemen. Wildbloemen kenmerken zich vooral door de makkelijke uitzaai, evenals de kleurrijke bloei waarin ze bloeien. Het mengsel bevat onder andere Collinsia, Malva, Matthiola, Nigella, Borago, Papaver, Dipsacus, Hesperis, Anethum en Chrysanthemum. Mooie soorten met een mix aan kleur en bloeiwijze. Het zadenmengsel heeft een rijke aantrekkingskracht op bijen, vlinders en andere nuttige insecten. Mede daarom ook erg te gebruiken in de moestuin! De bloemen & kruiden zaden zijn aangevuld met dood boekweit, om zo een gebalanceerd mengsel te creëeren, waarbij de grond gelijk goede voeding krijgt in organische vorm. 

Hoeveel gram voor hoeveel meter wildbloemen?

Deze maxi-pack bevat 100 gram zaad, wat goed is voor ongeveer 100 vierkante meter aan bloemen en kruiden. Zaai het zaad in de maanden april, mei en juni. Eerst de grond onkruidvrij maken, en na het zaaien doorharken. Voldoende water geven is belangrijk, maar niet te nat. De bloeitijd van dit bloemenmengsel duurt ongeveer 3 maanden, rond juli, augustus en september, met een deel nog in oktober. De bloemen houden van een zonnige plaats en worden ongeveer 50 centimeter hoog. Deze zaai-beschrijving staat ook duidelijk op de achterkant van het doosje vermeld.

Maxi-Pack Wildbloemen Mengsel:

  • Inhoud: 100 gram (voor 100 m2);

  • Zaaien: april-juni;

  • Bloei: juli-oktober

  • Hoogte: 50 centimeter


Bloemen en kruiden zadenmengsel kopen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.