Jaarlijkse bloemenzee zaden kopen, Meerjarig bloemenmengsel | Moestuinland
Bloemenmengsel, Jaarlijkse bloemenzee (Maxi-pack)
De zaden uit dit mengsel komen allemaal op als meerjarige bloemen. Geniet zo niet 1 jaar, maar meerdere jaren van je zaaigoed.

Artikelnummer

SL7335

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 100 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Meerjarige bloemen zaden mix

Bloemen zijn er in tal van soorten en maten, en ook zit er veel verschil in de tijd en wijze waarop de bloemen bloeien. Sommige bloemen bloeien maar 1 keer, in het eerste jaar, en dan komen ze daarna niet meer op. Er zijn ook bloemen die ieder jaar terug komen, de zogenaamde meerjarige bloemen. Deze Maxi-Pack van Sluis Garden is gevuld met verschillende soorten van die meerjarige bloemen. Zo kun je thuis, in de tuin of in de moestuin een jaarlijkse bloemenzee creëeren! Is niet alleen erg mooi om te zien, maar het bloemenmengsel trekt ook veel bijen en vlinders aan.

Welke bloemen zijn meerjarig?

Het bloemenmengsel bevat diverse soorten bloemenzaden. Zo zitten er de volgende soorten in: Salvia, Campanula, Centaurea, Chrysanthemum, Gypsophila, Hesperis, Liatris, Lupinus, Lychnis, Oenothera, Papaver, Rudbeckia, Achillea, Gaillardia, Coreopsis en Linum. Verder is het doosje afgevuld met dood boekweit, wat niet alleen de grond een goede boost geeft als bemesting, maar waardoor je ook een gelijke uitzaai krijgt. Zaai de zaden van april-juni op onkruidvrije grond, daarna even gelijkmatig doorharken en voldoende water geven. De bloei is in het eerste jaar wat beperkt, maar de jaren erna zal de bloei voller en voller worden.

Bloeitijd is ongeveer 4 maanden, tussen april en oktober. Het mengsel bevat diverse soorten die ook geschikt zijn als snijbloem of als droogbloem. De hoogte van de bloemen ligt ergens tussen de 50 en 80 centimeter. Deze Maxi-Pack bevat ongeveer 100 gram, genoeg voor ongeveer 100 vierkante meter. Zaai de bloemen op een zonnig plekje.

Maxi-Pack Jaarlijke bloemenzee in het kort:

  • Inhoud: 100 gram (voor 100 m2);

  • Zaaien: april, mei of juni,

  • Bloei: april-oktober;

  • Diverse meerjarige soorten;

  • Hoogte: 50-80 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.