Bijvriendelijke bloemen zaden kopen, Bloemencollectie van 6 | Moestuinland
Bijvriendelijke bloemen, Collectie van 6

In deze mooie collectie, 6 verschillende soorten bloemen die allemaal een enorme aantrekkingskracht hebben op bijen, vlinders en andere goede insecten voor de tuin.

Artikelnummer

829041 

€ 6,20
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bijvriendelijke bloemen zaden kopen

Bloemen zijn goed voor de tuin, namelijk door de aantrekkingskracht die ze hebben op bijen, vlinders, hommels en andere nuttige insecten. Deze collectie met bloemensoorten is samengesteld door het Engelse bedrijf RHS en is kwalitatief erg goed. De 6 verschillende soorten bloemenzaden zitten allemaal los verpakt en de bloemen zijn over het algemeen niet moeilijk om te telen. De bloemencollectie bestaat uit de volgende soorten bloemen: De Cosmea, Zonnehoed, Papavers, Ridderspoor, Kogeldistels en Herfst Zonnebloemen. De bloemen zijn op verschillende tijden in het jaar te zaaien, zowel binnen als buiten.

Hoeveel zaden per bloemensoort?

De Kosmos of Cosmea Peppermint Rock is een mooie lichte plant met een hoogte van ongeveer 1 meter 20. Binnen te zaaien van februari tot en met april, of buiten in de volle grond van april tot mei. De Cosmea bloeit van juni tot en met oktober. Er zitten ongeveer 50 zaden van dit bloemen soort in deze verpakking.

De Zonnehoed is een mooie roze plant die ook ongeveer 120 centimeter zal worden. De Zonnehoed bloemen bloeien erg lang en zijn vooral geschikt in een klassieke, gemixte border. Binnen te zaaien van februari tot en met april. De bloemen blijven staan van juni tot september in het volgende jaar. Ongeveer 25 zaden.

De Papaver mix is enorm kleurrijk en de bloemen worden ongeveer 60 centimeter hoog. Romantische, fijne bloemen met mooie tinten. Gemakkelijk om te zaaien! In de volle grond zaaien van maart tot en met mei, of van Augustus tot en met Oktober. De vroeg gezaaide bloemen bloeien van juni tot en met Oktober, en de laat gezaaide bloemen staan tot het volgende jaar. Ongeveer 250 zaden in deze verpakking.

Hoe zien de bloemen eruit?

De Ridderspoor bloemen zijn prachtig blauw van kleur en kunnen wel 150 centimeter hoog worden. Fier steken ze hun bloemen omhoog!  Groeien ook in schaduwachtige omgeving. Binnen te zaaien van februari tot mei. Bloeit van Juni tot en met Augustus in het volgende jaar. Ongeveer 20 zaden in deze collectie.

De Kogeldistel valt ook zeker niet uit de boot in deze collectie. Een grote en stevige paars/blauwe bol, vormt deze bloem. Binnen te zaaien van maart tot en met juni. De distels bloeien van juli tot en met september in het volgende jaar. Gemiddeld 30 zaden in een verpakking.

Ten Slotte de Herfst Zonnebloemen. Worden ongeveer 180 centimeter hoog. De kleuren van deze zonnebloemen zijn wat donkerder dan de normale gele kleur. Zaaien buiten van maart tot mei. De Zonnebloemen bloeien van juni tot september, en er zitten ongeveer 25 zaden in een verpakking.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.