Eetbare bloemen zaden kopen, Eetbaar mengsel | Moestuinland
Bloemenmengsel zaden, Eetbare bloemen | BIO
Dit bloemenmengsel bestaat uit allemaal eetbare bloemen soorten. Met o.a. Borage, Calendula en Viooltjes, een kleurrijk mengsel.

Artikelnummer

94886

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische eetbare bloemen zaad kopen

Een prachtig mengsel van allemaal soorten eetbare bloemen, uit biologisch zaad. Dubbel zo leuk om te kweken, om de prachtige bloemen eerst in de tuin te zien, en later op je bord! Eetbare bloemen zijn erg leuk voor kinderen, om zelf gekweekte bloemen te kunnen eten. Voor volwassenen niet minder leuk, en erg divers ook te bereiden. Mooi als garnering, maar ook vaak gewoon lekker van smaak. En tenslotte ook nog eens gezond, want diverse bloemen hebben positieve uitwerkingen op ons lichaam.

Eetbare bloemen kweken

Dit biologische bloemenmengsel van eetbare bloemen is te zaaien van maart tot en met juni. Gewoon lekker breedwerpig zaaien in de tuin of moestuin. Je kunt ongeveer 2-3 gram per vierkante meter aanhouden. De bloemen zullen afwisselend in bloei staan in de maanden juni tot en met oktober. De hoogte van dit eetbare bloemenmengsel is 40-80 centimeter. Bloeit lange periode en geeft veel diversiteit in de tuin en op je bord.

De eetbare bloemenmix bevat onder andere de volgende soorten bloemen: Komkommerkruid, Goudsbloem, Afrikaantjes, Stokroos, Oost-Indische Kers, Viooltjes, etc. Biologisch gekweekte zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.