Bloemenmengsel voor vlinders, Met biologische plantenvoeding kopen | Moestuinland Zijkant biologische vlindervriendelijke bloemen zaden | Moestuinland Achterkant beschrijving XL verpakking vlinders bloemenmix | Moestuinland
Bloemenmengsel voor vlinders, Met biologische plantenvoeding kopen | Moestuinland Zijkant biologische vlindervriendelijke bloemen zaden | Moestuinland Achterkant beschrijving XL verpakking vlinders bloemenmix | Moestuinland
Bloemenmengsel vlinders met biologische voeding (XL)
Grootverpakking bloemenzaden voor een divers bloemenperk waar vlinders dol op zijn. Bevat ook 1,8 kg aan bodemverbeteraar voor optimale grond.

Artikelnummer

Z085092

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á14,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bloemenmengsel voor vlinders (XL) kopen

Met dit bloemenmengsel zet je de eerste stap naar een weelderige en bruisende tuin vol met fladderende bewoners. Deze zorgvuldig geselecteerde variëteiten van bloemen voor vlinders zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een heerlijke traktatie voor onze vliegende vrienden. Denk aan delicate bloemen zoals de vurige Gaillardia, de bescheiden maar geliefde Bellis, en de charmante Iberis. Deze bloemen zijn als een feestmaal voor vlinders, waarbij elke bloemblaadje een uitnodiging is om te genieten.

Diversiteit in bloemen

Wat dit bloemenmengsel zo speciaal maakt, is de diversiteit aan hoogtes, kleuren en vormen. Hierdoor ontstaat een prachtig gelaagd landschap waarin vlinders kunnen dansen en dartelen. Van de laaghangendeTagetes tot de majestueuze Calendula, de variëteit aan hoogtes trekt vlinders van alle soorten aan, wat je tuin zal omtoveren tot een levendig schouwspel van beweging en kleur. Creëer je eigen vlinderparadijs met dit prachtige bloemenmengsel en verwelkom de gratie en schoonheid van vlinders in je tuin.

Organische stof als voeding

Tevens bevat dit bloemenmengsel 1,8 kg aan biologische plantenvoeding (bodemverbeteraar). Dus niet alleen zullen deze bloemen je tuin verfraaien en vlinders aantrekken, maar ze dragen ook bij aan de algehele gezondheid van je tuin. Sommige van deze bloemen fungeren als natuurlijke afweermiddelen tegen ongewenste plagen, terwijl andere de bodem verrijken met voedingsstoffen. Het is een win-win situatie voor zowel jou als de natuur. De bodemverbetaar bevat veel voedingsstoffen en verbetert de bodemstructuur en vruchtbaarheid.

Dit bloemenmengsel bevat genoeg bloemenzaad en organisch materiaal voor 50 vierkante meter. De verpakking is als volgt samengesteld:

  • 80 gram bloemenzaad

  • 1,8 kg bodemverbeteraar

Het bloemenmengsel bestaat uit 15 soorten bloemen, die allemaal erg geliefd zijn bij vlinders. De bloemen zullen 5 maanden bloei geven.
Toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.