Nuttig en effectief bloemenmengsel kopen, Sluis garden maxi-pack 100 gram | Moestuinland
Bloemenmengsel, Nuttig en effectief (Maxi-pack)
Een nuttig en effectief bloemenmengsel dat op een natuurlijke manier helpt om je tuin en moestuin gezond te laten zijn.

Artikelnummer

SL7315

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 100 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Nuttig en effectief bloemenmengsel zaden kopen

Een mooi mengsel van verschillende soorten bloemenzaden, allemaal geschikt om op organische wijze de tuin en moestuin een boost te geven. De bloemen in dit zadenmengsel zorgen namelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de siertuin, groentetuin of kruidentuin. Dit alles op zo natuurlijk mogelijke manier, met het aantrekken van beestjes, het laten bloeien van bepaalde soorten bloemen, en het laten doen van het werk van de natuur. Dit mengsel, 'nuttig en effectief', is namelijk gevuld met soorten waar ongedierte gek op is. Dit voorkomt dat de luizen en andere beestjes op groente gaan zitten en deze opeten. Maar er zitten ook bloemen in die echte favorieten zijn van lieveheersbeestjes, en deze aantrekt. Als ze er eenmaal zijn, ruimen ze op een natuurlijke wijze de luizen op. Een mooie manier van ecologisch en milieuvriendelijk tuinieren!

Biodiversiteit hoog houden moestuin

Naast de effectiviteit van de bloemen en de werking van de natuur, is dit bloemenmengsel ook goed om de biodiversiteit hoog te houden in de eigen omgeving. Zo draag je ook bij aan een natuurlijke uitzaai van bepaalde soorten bloemen. En alsof dit nog niet genoeg redenen zijn, is het natuurlijk ook prachtig om te zien. Een strook kleurrijke bloemen in de zomermaanden. Deze maxi-pack is gevuld met onder andere: Borage, Papaver, Tropaeolum, Cosmos, Echium, Anthemis, Lavatera, Gypsophila, Coreopsis en Convolvulus. Daarnaast is deze bloemenmix aangevuld met dood boekweit, wat goed is als organische bemesting in de grond. Zo bloeien de bloemen niet alleen beter, ook zaai je de zaden zo niet te dik waardoor ze goed opkomen. 

Aantal gram bloemenzaden

Dit Nuttige en Effectieve bloemenmengsel is gevuld met 100 gram, genoeg voor ongeveer ook 100 vierkante meter. De bloemenzaden zijn te zaaien van april tot en met juni. De kiemduur van de meeste zaden ligt rond de 20 dagen. Voor het zaaien eerst de grond onkruidvrij maken en egaliseren. Na het zaaien iets doorharken en voldoende water geven. De bloemen worden ongeveer 50 centimeter hoog en zullen bloeien van juli tot en met oktober, afhankelijk van het zaaien. 

Nuttig en Effectief bloemenmengsel:

  • Inhoud: 100 gram;

  • Voor: 100 vierkante meter;

  • Zaaien: april-juni;

  • Bloei: juli-oktober;

  • Hoogte: 50 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.