Korenbloem zaden kopen, Mengsel mix | Moestuinland
Korenbloem zaden, Dubbelbloemige mix (Centaurea)
Centaurea cyanus - Deze kleuren explosie is werkelijk prachtig om te zien. De korenbloemen hebben volle, dubbelbloemige knoppen in allerlei kleuren.

Artikelnummer

SL5265

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Korenbloem zaden kopen mix

Deze mix van prachtige korenbloemen in verschillende kleuren, is dubbelbloemig. Prachtige volle knoppen, die de tuin of het huis meteen opfleuren. De bloemen zijn te gebruiken als sierplanten, maar ook als snijbloem en als droogbloem! Uitzonderlijk mooie mix, in de kleuren wit, paars, blauw en roze. Als de verwelke bloemen goed verwijderd worden, blijven de bloemen lang bloeien. Het mooiste in forse groepen, wat een hele mooie indrukwekkende bloemenzee oplevert!

De korenbloemen mix telen

Je kunt deze korenbloemen mix zowel in de volle grond zaaien, als ook eerst onder glas. Onder glas kun je de zaden zaaien van april tot en met mei. Later rond eind mei en begin juni dan uitplanten. Beter echter, is het om direct ter plaatse te zaaien, omdat Korenbloemen totaal niet geschikt zijn om over te poten. Zaaien in de volle grond (dan wel border, perk, oranjerie, etc.) kan in de maanden mei en juni, als het lekker warm is. De bloemen houden van zon, en ze bloeien van juli tot en met september. Zeker als je de dode bloemen telkens weghaalt. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.