Zaden voor Bloemenmengsel - Moestuinland
Bloemenmengsel, Bijenlokker | BIO
Biologische zaden met verschillende eenjarige bloemen. Lok de bijen met de prachtigste bloemen! Goed voor het oog en voor de oogst!

Artikelnummer

SL6450

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Mengsel van kleurrijke bloemen

Een perfecte dosering van bloemen als aantrekker van bijen en vlinders. Dit bloemenmix is een variatie van de welbekende Tübingermengsel, afkomstig uit Duitsland. Het is een mix van diverse bloemen die al jaren geteeld worden en die een uitstekende bloei hebben. De bloeitijd ligt ook relatief hoog, van juli tot en met oktober. De bloemen werken erg goed uit aantrekker voor bijen. Ideaal als hulpmiddel in de moestuin dus, zodat deze bezig kunnen met de bestuiving. Het zijn allemaal eenjarige bloemen.

Hoe moet je de bloemen zaaien?

De biologische zaden van deze zonnebloemen zijn in de vollegrond te zaaien in de maanden april, mei en juni. Doe dit als het ongeveer 20 graden is, lekker warm dus. Dit hebben de zaden ook wel echt nodig om te ontkiemen hoor. Zaai de zaden vermengd met znad voor een gelijkmatige en dunnen uitzaai. Na het zaaien kun je de uitgezaaide aarde licht doorharken. Let op dat alle plantjes genoeg ruimte krijgen om te groeien, ook de kleinere. Je kunt de planten ongeveer uit elkaar houden met een afstand van 20 centimeter. De bloemen krijgen ongeveer een hoogte van 50 centimeter.

Waar kun je de bloemenzaden zaaien?

De zaden voor deze bloemenmix zijn in principe overal te zaaien. Je kunt kiezen voor borders, plantenbakken, perken of gewoon in een hoekje van de moestuin. Zolang ze maar voldoende zonlicht krijgen en de ruimte hebben om te groeien. Ook warmte vinden deze bloemen erg fijn. De bloeitijd ligt in de maanden juli tot en met oktober. Aantrekkingskracht verzekerd!

Biologische bloemen telen

De zaden van dit bloemen mengsel zijn biologische zaden. Dit betekent dat er op verantwoorde wijze geteeld is en dat er de regels van biologisch telen gebruikt zijn. Geen kunstmest, geen machines en alleen maar op een zo'n natuurlijke mogelijk manier van telen. Zo kun je helemaal een steentje bijdragen aan natuur en milieu! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.