Eetbare Bloemen en kruiden mengsel zaden kopen | Moestuinland Bloemen en Kruiden Zaden, Eetbaar mengsel
Eetbare Bloemen en kruiden mengsel zaden kopen | Moestuinland Bloemen en Kruiden Zaden, Eetbaar mengsel
Bloemen en Kruiden Zaden, Eetbaar mengsel
Smaakvol mengsel van eetbare bloemen en kruiden. Deze zaden groeien snel en zorgen voor een leuk bloembeeld, die je ook nog kan eten! Goed voor circa 2 vierkante meter.

Artikelnummer

SL2210

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

 

Eetbare bloemen en kruiden zaden kopen

Gemixte zaden van smaakvolle aromatische kruiden en diverse eetbare bloemen. Het ziet er mooi uit in je tuin, en ook op je bord, want je kunt het gewoon eten! Vooral de jonge bloemen, als ze net uit hun knoppen zijn of nog voor een deel in de knop, zijn heerlijk smaakvol. Wanneer bloemen ouder worden kunnen ze bitter gaan smaken. In deze mix zitten zaden van onder andere: De Goudsbloem, Borage, Shiso, Kamille, diverse basilicum en nog meer soorten bloemen en kruiden.

Bijenlokker: Goed voor de moestuin

Wil je de bijen en vlinders naar je tuin trekken? Ga dan voor bloemen en kruiden in je tuin. Niet alleen heel leuk om te zien, de bijen bestuiven de bloemen van allerlei gewassen en dit is goed voor de oogst! Daarnaast kun je de bloemen en kruiden ook nog eens opeten als je ze zat bent. Zo heb je erg veel aan deze eetbare bloemen en kruiden. Makkelijk te telen, en vraagt weinig omkijken. 

De zaden gebruiken

Voor een gelijkmatige dunne uitzaai kan je de zaden vermengen met droog zand en dit licht doorharken. Zorg dat alle plantjes, met name de kleintjes, genoeg ruimte krijgen. Dit mengsel kan ook in een grote pot worden gezaaid. Er zit in een zakje ongeveer genoeg om twee vierkante meter vol te krijgen met eetbare bloemen en kruiden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.