Biologische bloembollen mix, 40 bloembollen (BIO) | Moestuinland
Bloembollen mix, 40 biologische bloembollen
Deze prachtige craft tas bevat 40 biologische bloembollen, m 4 verschillende soorten bloembollen. Allium, Tulpen, Druifjes en Narcis.

Artikelnummer

Y319650

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á14,99
Prijs per tas (40 bloembollen)
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische bloembollenmix kopen

Met biologische bloembollenmix voor bijen breng je niet alleen schoonheid in jouw moestuin, maar draag je ook bij aan de instandhouding van deze belangrijke insecten. Deze bijzondere bloembollenmix is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waardevolle bron van voedsel voor onze belangrijkste bestuivers: bijen. Maak van jouw tuin een bloeiende oase voor bijen en geniet van de prachtige resultaten. Biologische bloembollen, 40 stuks in 4 soorten: Allium, Tulpen, Muscari (Druifjes) en Krokus.

Waarom kiezen voor biologische bloembollenmix voor bijen?

  1. Natuurlijke diversiteit: Onze biologische bloembollenmix bevat een rijke variëteit aan bloemen die bijen aantrekken. Denk aan krokussen, klaprozen, korenbloemen en nog veel meer. Dit bevordert de biodiversiteit in jouw tuin en zorgt voor een gezond ecosysteem.

  2. Milieuvriendelijk: Biologische bloembollen worden geteeld zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden, waardoor ze veilig zijn voor de bijen en het milieu. Zo draag je bij aan een gezondere planeet.

  3. Makkelijk te onderhouden: Deze bloembollen gedijen goed in verschillende bodemsoorten en vereisen minimale zorg. Je hoeft geen groene vingers te hebben om te genieten van hun prachtige bloemen en bijenbezoekers.

Onze bloembollenmix voor bijen voorziet deze hardwerkende bestuivers van een overvloedige bron van nectar en stuifmeel. Dit is cruciaal voor hun overleving, maar ook voor het bestuiven van de gewassen in jouw moestuin. Bijen spelen een essentiële rol bij de productie van fruit en groenten, dus het is in ons aller belang om voor hen te zorgen.

Bio bloembollen poten

Het planten van deze biologische bloembollenmix is eenvoudig. Kies een zonnige plek in jouw tuin en graaf een gat van ongeveer twee keer de diepte van de bol. Plaats de bol met de punt omhoog en bedek hem met aarde. Water geven en wachten tot de magie begint!

Poten: september-december;
Bloeiperiode: februari-juni;
Hoogte: 10-90 centimeter

Bevat: 1 craft tas met 40 biologische bloembollen (Allium, Muscari, Tulipa, Crocus).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.