Vlindervriendelijke bloembollen mix mengsel, Voorjaar vlinders | Moestuinland
Bloembollen mix, Vlindervriendelijk (voorjaar)
Deze Pick-Up Bag, of bloembollen tas is gevuld met bloembollen die extra geliefd zijn bij vlinders. Trekt vlinders aan en helpt hen overleven.

Artikelnummer

Y700850

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á9,99
Prijs per Pick-up tas (14 bollen)
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vlindervriendelijke bloembollen mix kopen

Deze bloembollen mix is gevuld met 14 bloembollen van 4 verschillende soorten bloemen, samengesteld door de Vlinderstichting. Deze bloembollen zijn extra geschikt als je bloemen wilt telen die vlinders aantrekken. De bloembollen mix is allemaal te poten in de maanden maart tot en met mei en bloeien op verschillende maanden en met verschillende hoogtes. Een mooie mengsel dat gelijk ook veel kleur aan je tuin geeft in het najaar. Dit vrolijke vlinder bollenmengsel geeft ook steun aan de vlinders die het moeilijk hebben. De nactar uit de planten is als brandstof voor de vlinders. Hoe meer brandstof, hoe meer vlinders, en hoe meer we ze te zien krijgen. Zo wordt de wereld weer een stukje mooier!

Welke bloembollen bevat dit mengsel?

Je kunt de bloembollen mix poten in het voorjaar, in de maanden maart, april en mei. Poot de bloembollen op 5 tot 10 centimeter diepte, afhankelijk van de grootte van de bloembollen. Je kunt als vuistregel nemen: 3x de grootte van de bol. Poot de bloembollen op ongeveer 20 centimeter afstand van elkaar. Leuk in groepen, of juist gescheiden van elkaar divers verdeeld over de tuin. De bloemen bloeien in de maanden juni, juli, augustus, september en oktober. De hoogte varieert tussen de 40 en 100 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.