Vlindervriendelijke bloembollen mix mengsel, Voorjaar vlinders | Moestuinland
Bloembollen mix, Vlindervriendelijk (voorjaar)

Deze Pick-Up Bag, of bloembollen tas is gevuld met bloembollen die extra geliefd zijn bij vlinders. Trekt vlinders aan en helpt hen overleven.

Artikelnummer

Z873511 

€ 9,99
Prijs per Pick-up tas (35 bollen)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vlindervriendelijke bloembollen mix kopen

Deze bloembollen mix is gevuld met 35 bloembollen van 5 verschillende soorten bloemen. Deze bloembollen zijn extra geschikt als je bloemen wilt telen die vlinders aantrekken. De bloembollen mix is allemaal te poten in de maanden maart tot en met mei en bloeien op verschillende maanden en met verschillende hoogtes. Een mooie mengsel dat gelijk ook veel kleur aan je tuin geeft in het najaar. 

Welke bloembollen bevat dit mengsel?

10 Crocosmia crocosmiiflora bloembollen, Montbretia mix. Deze bloembollen kun je poten van maart tot en met mei. Poten op 8 centimeter diepte, waarbij de bloembollen een maat hebben van 6 millimeter. Poot de bloemen op ongeveer 10 centimeter uit elkaar. Bloeit van juni tot en met september en wordt ongeveer 60 tot 90 centimeter hoog.

10 Anemone coronaria bloembollen, Mr. Fokker. Deze bloembollen hebben een maat van 4/5 millimeter en kunnen gepoot worden van maart t/m mei. Poten op ongeveer 5 centimeter diepte. Bloeit van juli tot augustus op 30 centimeter hoogte. 

2 Dahlia Unwin mix bloembollen. Deze Dahlia mix bestaat uit 2 bloembollen die meerdere bloemen opleveren van juli tot en met oktober. Poten op ongeveer 8 centimeter in de maanden maart tot en met mei. Hoogte van 60 centimeter.

12 Liatris Spicata bloembollen, Blue. Deze Liatris bloemen zullen bloeien van juli tot augustus op 70 centimeter hoogte. Poten van maart tot en met mei op 10 centimeter diepte. 

1 Lillium Trumpet bloembollen regale bollen. Deze bloembollen hebben een 14/16 millimeter bol, en bloeien van juli tot en met augustus in de maanden op 100 centimeter hoogte. Poten op ongeveer 15 centimeter diepte.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.