Bloembollen mix, Bijvriendelijk Bee friendly Flowers | Moestuinland
Bloembollen mix, Bijvriendelijk (voorjaar)
Deze pick-up tas is gevuld met een bloembollen mix die in het voorjaar gepland kunnen worden, en die in het najaar zullen bloeien.

Artikelnummer

Z873513

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á9,99
Prijs per Pick-up tas (25 bollen)
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bijvriendelijke bloembollen mix kopen

Deze tas of zogenaamde Pick-Up Bag, is gevuld met 5 verschillende soorten bloembollen die allemaal extra geschikt zijn voor de aantrekking van bijen en andere insecten. Het bevorderd de bio-diversiteit in je tuin en je helpt de natuur een beetje verbeteren. De bijen hebben het namelijk niet meer even makkelijk. De tas is gevuld met 25 bloembollen, die bloeien op verschillende tijden en met verschillende hoogtes.

Bloembollen mengsel bestellen najaarsbloeiend

Deze bloembollen mix bestaat uit de volgende soorten die allemaal in het voorjaar te poten zijn, van maart tot mei.
Liatris spicata bloembollen. Deze mooie stengel bloemen zullen in de kleur blauw bloeien. De maat van deze bloembollen is 10/12 centimeter omtrek. Ze worden ongeveer 70 centimeter hoog en bloeien van juli tot augustus. Poot de bloembollen op 10 centimeter. Wacht tot april met buiten poten, de vorst moet het land uit zijn. Anemone coronaria bloembollen van het ras 'Mr. fokker'. De maat hiervan is 4/5 centimeter omtrek en je kunt deze zien bloeien van juni tot augustus. Worden ongeveer 30 centimeter hoog. Poten op 5 centimeter diepte.

Welke bloembollen nog meer?

Coreopsis Moonbean bloembollen. De maat is van de bol is zo'n 11 centimeter omtrek . Dahlia bloembollen, sneezy. Deze worden tussen de 40 en 50 centimeter hoog en bloeien van juli tot oktober. Poten op ongeveer 8 centimeter diepte. 1 Lilium Mister Cas bloembol. Maatvoering 12/14 centimeter omtrek. Poten op 15 centimeter. Bloeit van juli tot en met augustus.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.