Bloembollen mix, Bijvriendelijk Bee friendly Flowers | Moestuinland
Bloembollen mix, Bijvriendelijk (voorjaar)

Deze pick-up tas is gevuld met een bloembollen mix die in het voorjaar gepland kunnen worden, en die in het najaar zullen bloeien.

Artikelnummer

Z873513 

€ 9,99
Prijs per Pick-up tas (35 bollen)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bijvriendelijke bloembollen mix kopen

Deze tas of zogenaamde Pick-Up Bag, is gevuld met 5 verschillende soorten bloembollen die allemaal extra geschikt zijn voor de aantrekking van bijen en andere insecten. Het bevorderd de bio-diversiteit in je tuin en je helpt de natuur een beetje verbeteren. De bijen hebben het namelijk niet meer even makkelijk. De tas is gevuld met 35 bloembollen, die bloeien op verschillende tijden en met verschillende hoogtes.

Bloembollen mengsel bestellen najaarsbloeiend

Deze bloembollen mix bestaat uit de volgende soorten die allemaal in het voorjaar te poten zijn, van maart tot mei.
11 Liatris spicata bloembollen. Deze mooie stengel bloemen zullen in de kleur blauw bloeien. De maat van deze bloembollen is 8/10 millimeter. Ze worden ongeveer 70 centimeter hoog en bloeien van juli tot augustus. Poot de bloembollen op 10 centimeter. Wacht tot april met buiten poten, de vorst moet het land uit zijn.10 Anemone coronaria bloembollen van het ras 'The Bride'. De maat hiervan is 4/5 millimeter en je kunt deze zien bloeien van juni tot augustus. Worden ongeveer 30 centimeter hoog. Poten op 5 centimeter diepte.

Welke bloembollen nog meer?

10 Allium oreophilum bloembollen met een maat van 4/5 millimeter. Worden ongeveer 20 centimeter hoog en zullen bloeien van juni tot en met juli. Poot de bollen op ongeveer 8 centimeter diepte. 3 Dahlia bloembollen, een Topmix. Deze worden tussen de 40 en 50 centimeter hoog en bloeien van juli tot oktober. Poten op ongeveer 8 centimeter diepte. 1 Lilium Trumpet African Queen bloembol. Maatvoering 14/16 millimeter. Poten op 15 centimeter. Bloeit van juli tot en met augustus op 1 meter hoogte. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.