Bloembollen mix kopen, 15 bloembollen 4 maanden bloei summer blooming lotte | Moestuinland
Bloembollen mix, 4 maanden bloei (Blooming Summer 'Lotte')
Mooie setverpakking van 15 bloembollen, die de tuin 4 maanden lang bloei geeft. Mooi om weg te geven en om zelf te houden!

Artikelnummer

Y701107

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á9,99
Prijs per Pick-up tas (15 bollen)
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

4 maanden bloei Bloembollenmix kopen

Bloembollenmix die 4 maanden lang afwisselend bloei geeft in de tuin tijdens de zomermaanden. 'Summer Blooming' is een mooi samengesteld mengsel, dat bloeit in mooie, verschillende kleuren. De pick-up tas met bloembollen is heel leuk om cadeau te geven, of om zelf lekker aan te planten in de tuin. De mix bevat allerlei mooie bloeiende planten, die varieren in hoogte, kleur en bloei. Erg geschikt voor de bloementuin, of om de moestuin, het balkon of terras op te fleuren. Het set bevat 15 bollen, en krijgen een hoogte van 70 tot 120 centimeter. Bloeien doen deze planten in de maanden juni tot en oktober. Heerlijk lang genieten van de bloei dus!

Bloembollen die lang bloeien

Je kunt de boembollen poten in het voorjaar, in de maanden maart, april en mei. Poot de bloembollen op ongeveer 10 tot 15 centimeter diepte. Poot de bloembollen op 15 tot 30 centimeter van elkaar, afhankelijk van wel soort bloembol het is. De boemen zullen bloeien in de maanden juni, juli, augustus, september en een enkeling nog in oktober. Lange periode van bloei! De bloemen worden tussen de 70 en 120 centimeter hoog. Deze bloembollenmix bevat de volgende soorten bloembollen: 
  • Dahlia 'Decorative Purple';

  • Phlox Purple;

  • Gladiolus Pink;

  • Echinacea Purpurea (zonnehoed);

  • Astrantia Major Rubra.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.