Bloedzuring zaden Kopen, Micro Greens | Moestuinland Bloedzuring micorgroente zaaien beschrijving moestuinland Voorbeeld foto bloedzuring zelf telen
Bloedzuring zaden Kopen, Micro Greens | Moestuinland Bloedzuring micorgroente zaaien beschrijving moestuinland Voorbeeld foto bloedzuring zelf telen
Bloedzuring Zaden, Micro Greens
Bloedzuring is als Micro Groente erg opvallend door de prachtige kleuren van het blad. Lekker van smaak en goed te combineren met tal van etenswaren. Te oogsten in 3 weken.

Artikelnummer

080314

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bloedzuring zaden kopen spruitgroente

Deze bloedzuring zaden zijn geschikt voor de teelt van spruitgroente. De Micro Greens zijn gemakkelijk te zaaien en al na 3 weken te oogsten. Bloedzuring is niet zo bekend maar de bereiding werkt zoals die van spinazie. Naast de lekkere smaak is bloezuring ook een prachtige plant, zeker te gebruiken als decoratie. De felgroene bladeren steken mooi af tegen de bloedrode nerven. Bloedzuring heeft een bloedzuiverende werking tegen darm en maagstoornissen. De smaak is wat zuur en zeker in combinatie met gerechten zoals ei, kaas en vis. 

Micro Bloedzuring zaaien

Deze bloedzuring zaden zijn in principe het hele jaar door te telen binnenshuis. Ook in de wintermaanden kun je dus genieten van eigen geteelde gewassen. Tussen maart en juli kun je de Micro Green Bloedzuring ook gewoon in de vollegrond zaaien. De zaden na het zaaien bedekken met een laagje aarde en daarna de grond goed vochtig houden. Je kunt zowel de kiemplantjes als de scheuten eten. Deze zijn varienerend te oogsten tussen 1 week tot 3 weken na het zaaien. Vooral de scheuten van bloedzuring zijn erg lekker en gezond. Oogsten als de plantjes ongeveer een hoogte van 20 centimeter hebben bereikt.

  • Ongeveer 550 zaden per zakje;

  • Ook in de vollegrond te zaaien;

  • Latijnse naam: Rumex sanguineus.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.