Bloedmeel kopen, Biologische meststof (N) | Moestuinland
Bloedmeel (N) Biologisch, Humuforte | BIO
Bloedmeel is bij uitstek geschikt om de stikstofwaarden in de tuin weer op peil te brengen. De organische resten bevatten van nature een hoge stikstofwaarde.

Artikelnummer

ZHF15BLO

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 14,95
Prijs per 1,5 kg
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bloedmeel gebruiken in de tuin voor het stikstofgehalte

Snelwerkende meststof die er voor zorgt dat de stikstofwaardes van de bodem weer omhoog gaan. Het materiaal bevat van nature een hoog gehalte stikstof en is volledig biologisch. Maar niet alleen de sier en moestuin kan je dit toepassen. Ook in het gazon is het een erg handige en belangrijke stof om klavertjes in het gazon tegen te gaan. 

Bloedmeel, wat vooral de stikstofwaarde omhoog brengt, bevorderd de groene bladkleur van de plant, en zorgt dat het goed groeit. De korrels werken snel en geven voor zo'n 150 dagen voeding af aan de grond en de planten in de siertuin en moestuin.

Biologisch Bloedmeel kopen

Bevat 13 % organisch gebonden stikstof, N. Het product bevat dierlijke bijproducten, maar is wel geheel biologisch. Alleen producten die volgens de Raad inzake biologische productie zijn goedgekeurd zijn hieraan toegevoegd. Dit is te vinden in bijlage 1 van de EG, nr 889/2008  en nr 834/2007. 

Verpakking is een omdoos, gevuld met 1,5 kg aan Bloedmeel. Makkelijk strooibare kruimels.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.