Blauwe bloemen zaden, zaad bloemenmengsel Blue | Moestuinland Blauwe bloemenzaden kopen beschrijving | Moestuinland
Blauwe bloemen zaden, zaad bloemenmengsel Blue | Moestuinland Blauwe bloemenzaden kopen beschrijving | Moestuinland
Bloemenmengsel zaden, Blauwe bloemen (mix)
Dit blauwe bloemenmengsel bloeit 4 maanden lang in de zomerperiode. Mooi mengsel dat verschilt in hoogte en rijk bloeit.

Artikelnummer

H14896

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blauwe bloemen zaden kopen

Deze blauwe bloemen zaden zitten als mengsel verpakt in het zogenaamde bloemenmengsel met blauwe zomerbloemen. Een divers mengsel met allemaal soorten bloemen die 1 ding gemeen hebben, namelijk de blauwe kleur. Koninklijk of stoer, prachtig of rustig. Het is allemaal wat je over deze blauwe bloeiers kunt zeggen. Deze bloemen uit het mengsel bloeien allemaal in de zomermaanden. Niet alleen voor de mensen een mooie bloemenmengsel, maar ook bijen en vlinders zijn gek op deze blauwe bloemen!

Zomerbloeiende bloemen zaad

Deze zomerbloeiende bloemenzaden kun je direct in de volle grond zaaien, in de tuin, moestuin, perken en borders. Doe dit in de maanden april tot en met eind mei. Zaai het zaad op regels of als verwildering uit de hand. Het mengsel zal blauwe bloemen geven met verschillende hoogtes, tussen de 20 en de 80 centimeter. De blauwe zomerbloemen houden van een zonnige en warme plek. Deze eenjarige blauwe bloemen bloeien in de zomer, in de maanden juni tot en met oktober. 

Verpakking bevat ongeveer 2 gram zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.