Blauw Guichelheil zaden kopen, Anagallis Blue Noon monelli | Moestuinland
Guichelheil zaden, Anagallis Blue Noon
Anagallis monelli ssp. linifolia - Blauw Guichelheil heeft, zoals de naam al aangeeft, mooie blauwe kleuren. Erg geschikt voor in potten en perken.

Artikelnummer

SL5085

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blauw Guichelheil zaden kopen

Als variatie op de rode Guichelheil, is deze Blue Noon blauw ban kleur. De heldere, blauwe bloemetjes vallen snel op en zien er erg mooi uit. Deze gentiaanblauwe Anagallis is één van de populairste en mooiste soorten die er is. Goed te telen en erg mooi in potten, perken en groepen. De Guichelheil bloemen hebben wel vaste opening- en sluitingstijden. Dit wordt vaak zo genoemd, aangezien de bloemen open gaan rond 8 uur in de morgen, en weer sluiten rond 3 à 4 uur 's middags. De bloemen staan op frisgroene stengels die weer kruislinks op de bladeren staan. Erg mooi geheel met lage bloemen.

Hoe moet ik blauwe Guichelheil zaaien?

Zaai de Anagallis monelli zaden in de maanden maart en april onder glas, of van begin mei tot eind juni in de volle grond. De Guichelheil zaden ontkiemen na ongeveer 21 dagen, en de meest ideale temperatuur voor het kiemproces is 20 graden. Bij het uitplanten van de voorgezaaide planten, uitpoten op minimaal 20 centimeter van elkaar. Blauwe Guichelheil houdt van de zon, en ze zullen bloeien in de maanden juli, augustus en september. De bloemen worden ongeveer 20 centimeter hoog.

Eén zakje bevat ongeveer 0,15 gram zaad, wat zo'n 200 zaden zijn.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.