zaden voor bladselderij kopen - moestuinland bladselderij zaden kopen - moestuinland
zaden voor bladselderij kopen - moestuinland bladselderij zaden kopen - moestuinland
Bladselderij Zaden, Amsterdamse Donkergroene
Bladselderij is het ultieme kruid voor in de soep of bij andere gerechten. Het ruikt erg sterk en je kan het met diverse gerechten combineren.

Artikelnummer

SL2170

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bladselderij zaden kopen

Bladselderij is bij uitstek een kruid voor in de soep. Al honderden jaren lang doen mensen al bladselderij door de groentesoep. Gelijk een goeie tip van moestuinland: Koken schaadt het aroma en breekt de vitaminen af, dus voeg het pas toe op het laatste moment voor de optimale smaaksensatie. Ook bij kip en aardappels is bladselderij erg smakelijk. Bladselderij is zo sterk geurend, dat er niet zo'n grote mogelijkheid is dat jij je vergist in deze geur. 

Bladselderij telen en eten

Bladselderij is gemakkelijk te telen. De enige notitie is dat selderij houdt van een vochtige plaats. Elke dag de zaden een beetje water geven en na 20 dagen is het kiemplantje al te zien. Let op dat je de zaden tussen maart en mei achter het glas kunt zaaien en dat je dat echt niet eerder moet doen. De ideale zaaitemperatuur is namelijk 18 graden en daarmee hebben ze best wel wat warmte nodig om te kunnen ontkiemen. Wanneer je de zaden direct in de volle grond wilt zaaien moet je even wachten. Dit kan namelijk in de maanden april tot en met juli. Bladselderij kan erg hoog worden, sommige soorten wel tot een meter hoog. Deze bladselderij wordt echter ongeveer 40 à 50 centimeter hoog. Wanneer je deze zaden in de aangeven periode, met de juiste temperatuur en de nodige zorg hebt geteeld, kun je van juli tot en met augustus bladselderij knippen. Lekker voor dat soepje in de herfstmaanden! 

Heel veel zaden

In dit zakje zitten maarliefst 5000 zaadjes! Dat kan je toch niet laten liggen voor dat geld?! Koop snel een zakje bladselderij zaden en eet over een paar maanden al je eigen bladselderij kruiden in de zelfgemaakt soep. Heerlijk toch!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.