Biologische bladpeterselie zaden kopen, Italian Giant Hilmar | Moestuinland
Peterselie Zaden, Italian Giant (Bladpeterselie) | BIO
Deze biologische smaakversterker heeft veel smaak. Mooie groene kleur en een fijnere smaak dan de krulpeterselie. Makkelijk te telen in potten.

Artikelnummer

SL2147

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bladpeterselie zaden kopen

Deze biologische smaakversterker heeft een intense smaak. Het blad van deze bladpeterselie is echt donkergroen. Wanneer je alleen al langs de plant loopt, is de sterke aroma van deze plant te ruiken. De Italian Giant is iets groter dan de normale bladpeterselie, zoals de naam al aangeeft. Ook zijn de bladeren wat grover van structuur. De Italian Giant peterselie bevat opmerkelijk meer water en etherische oliën dan normale peterselie, waardoor de smaak nóg fijner is. Deze bladpeterselie is makkelijk te telen en zeker in potten of bakken doet hij het goed!

Wanneer kan ik de bladpeterselie zaaien?

De zaden zijn onder glas te zaaien van februari tot en met juli. Bij warm weer wel goed ventileren, anders overleven de plantjes het niet. Zaaien in de volle grond kan in de maanden april tot en met juli. De meest perfecte zaaitemperatuur van bladpeterselie is ongeveer 18 graden. De kiemduur is veelal langer dan andere kruiden, maar liefst 30 dagen namelijk. De peterselie groeit steeds opnieuw uit. Het is een eenjarige plant. Te oogsten in de maanden mei tot en met september. Na het oogsten is de bladpeterselie goed te bewaren in de diepvries.

Biologische peterselie telen

De bladpeterselie Italian Giant - Hilmar is een biologisch ras. Dit betekent dat bij de productie van deze zaden, alles op een zo'n biologisch mogelijk manier is verlopen. Van het zaaien tot en met de oogst. Zo zijn er geen chemicaliën toegevoegd, en zijn de zaden niet bewerkt met kunstmest. Hierdoor ben je altijd verzekerd van echt biologische peterselie!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.