Bladmoes zaden kopen, Grootverpakking (50 gram) | Moestuinland
Bladmoes zaden, Namenia (Grootverpakking)
Grootverpakking van Bladmoes zaden. Smaakvolle bladgroente die lange tijd gezaaid kan worden, maar vooral geliefd is als voorjaarsgroente.

Artikelnummer

860799

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per 50 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking Bladmoes zaden kopen

Bladmoes is een vroege voorjaarsgroente die nog lange tijd van het jaar gezaaid kan worden. Deze bladgroente wordt ook wel Raapsteel of Snijmoes genoemd en valt officieel onder de raapstelen selectie. Namenia is een ras met fijn blad en wordt zowel door hobby tuinders, als door de professionele teler gebruikt. Optimale smaak en erg lekker om te koken, rauw te eten of als stamppot. Ook kun je het bereiden zoals Spinazie. Een smaakvol en gezond gewas dat redelijk eenvoudig te kweken is!

Namenia Snijmoes telen

Je kunt Bladmoes of Snijmoes dus al vroeg in het jaar telen, en dat begint met vroeg zaaien. Zaaien van Bladmoes kan al in februari onder glas. Ook kun je vnaaf april direct in de grond zaaien, tot en met september. Lange tijd dus! Zaai op regels, op ongeveer één centimeter diepte. Niet te dik zaaien. Je kunt er ook voor kiezen om breedwerpig te zaaien. Hierna inharken en licht aandrukken. Zorg voor voldoende vocht voor de kiemen en plantjes. Oogsten van maart tot en met november. Doe dit als het blad ongeveer 15 centimeter boven de grond staat. Net boven de grond afsnijden.

De Bladmoes grootverpakking in het kort:

  • Ras: Namenia;

  • Inhoud: 50 gram;

  • Zaaien onder glas: februari - maart;

  • Zaaien volle grond: april - september;

  • Oogsten: maart - november;

Latijnse naam: Brassica rapa.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.