Biologische meststof kopen mediterrane planten terrasplanten 1,75 kg | moestuinland
Biologische Meststof, Mediterrane planten & terrasplanten (BIO)
Biologische meststof voor het voeden van mediterrane planten en terrasplanten. Gevuld met 1,75 kg, genoeg voor circa 100 dagen voeden.

Artikelnummer

ZHF02MTERO

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,50
Prijs per 1,75 kg
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische meststof voor mediterrane planten kopen

Biologische meststof voor het voeden van terrasplanten en mediterrane planten. Geschikt voor alle soorten planten die gewend zijn aan zon, warmte en droogte, waaronder Olijven, Citroenbomen, Sinaasappelbomen, Palmen, Vijgenbomen, Jasmijn, Afrikaanse Lelie, Eucalyptus, Fuchsia en Oleanders. Ook Nederlandse terrasplanten kunnen deze voeding goed krijgen. De biologische meststof bestaat uit een milieuvriendelijke formule die het bodemleven van de planten verbetert. Bevat extra magnesium voor nog mooiere kleuren, en extra kalium voor een goede weerstand tegen kou, vorst en droogte.

Bio meststof citrus, olijf en palm

Deze biologische meststof is afgevuld met 1,75 kg aan meststof. Dit is voldoende voor ongeveer 100 dagen voeden. De voeding of meststof bestaat uit stofarme kruimels die gemakkelijk bij de planten te strooien zijn. De werking ervan is zacht, zodat er geen verbrandingsgevaar is voor je mooie planten. Hierdoor ook val voor de aanplant te gebruiken. Bevat organische ingrediënten en is bruikbaar in de biologische landbouw (EG Verordening 834/2007 en 889/2008).

De biologische meststof voor warmte-minnende is optimaal te gebruiken in de periode van februari tot en met september. Zowel in bloembakken, volle grond en hanging baskets te gebruiken. 

De voordelen van de mediterrane meststof:

  • Geeft rijke en lange bloei van je planten;

  • Geeft dankzij extra Magnesium diepgroene, gezonde bladeren;

  • Booster, en daardoor sterke planten.

  • Met organische ingrediënten (BIO);

  • 100 dagen evenwichtige voeding.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.