Biologische Koekruid zaden kopen, Pink Beauty Saponaria vaccaria | Moestuinland Beschrijving biologische Koekruid zaaien | Moestuinland
Biologische Koekruid zaden kopen, Pink Beauty Saponaria vaccaria | Moestuinland Beschrijving biologische Koekruid zaaien | Moestuinland
Koekruid zaden, Pink Beauty | BIO
Saponaria vaccaria - Biologische Koekruid zaden, de Pink Beauty. Deze Saponaria variant bloeit hoog met roze bloemen.

Artikelnummer

94702

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Koekruid zaden kopen

Biologische bloemzaden voor de kweek van Koekruid. De Pink Beauty Koekruid bloeit met roze, kelkvormige bloemen. De stengels van de bloemen zijn blauw-grijs van kleur en wasachtig. Koekruid wordt ook wel Zeepkruid genoemd, maar de echte Zeepkruid blijft laag, en deze wordt hoger. De bloemen bloeien op 30 centimeter hoogte. De bloemen bloeien lange tijd en zijn ook erg goed om als snijbloem te gebruiken!

Bio bloemen zaaien en telen

De zaden van de Pink Beauty Koekruid zijn biologisch geteeld, geschoond en verpakt. Je kunt de zaden binnen zaaien van maart tot april. Doe dit in een zaai-, of kweekbakje. Vanaf april tot en met mei kun je ook direct buiten zaaien. Na de opkomst eventueel uitdunnen op 5 centimeter van elkaar. De Koekruid bloemen zijn makkelijk op te kweken. Deze eenjarige bloemen zullen bloeien van mei tot en met september. Lange tijd dus!

Deze verpakking bevat 0,5 gram zaad. Dat zijn ongeveer 25-35 zaden. De bio-based verpakking is gemaakt van restmateriaal van tomatenplanten en gerecycled papier.

Latijnse naam: Saponaria vaccaria.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.