Kiev XXL biologische dahlia bloembol kopen (BIO) | Moestuinland Dahlia knol kopen, Kiev XXL | Moestuinland
Kiev XXL biologische dahlia bloembol kopen (BIO) | Moestuinland Dahlia knol kopen, Kiev XXL | Moestuinland
Dahlia knol, Kiev XXL | BIO
Deze decoratieve, biologische Dahlia draagt de naam Kiev XXL. Een flinke Dahlia in een witte jas. Biologisch geteeld. Mooi als snijbloem.

Artikelnummer

Z878124

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á4,95
Prijs per knol
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische witte dahlia kopen

Biologische Dahlia knol voor de teelt van witte Dahlia's met extra grote bloemen. Deze Kiev XXL Dahlia is witgekleurd en heeft bijzonder grote bloemen. Decoratieve Dinnerplate voor in de siertuin, maar ook na de bloei erg geschikt als snijbloem. Dahlia's zijn vaste planten die elk jaar terug komen, en waar je dus jaren lang van kunt genieten. Sterker nog, ze komen elk jaar sterker en groter terug. Bij het telen van biologische bloembollen weet je zeker dat er geen gif gebruikt is bij de teelt, waardoor nuttige insecten zoals bijen, niet sterven maar juist kracht ontvangen uit de bloemen. Goed te combineren met andere bloemen en kleuren.

Biologische XXL Dahlia's telen

Je kunt de bloembol poten in de maanden april en mei, na de laaste nachtvorst. Bij voorkeur is dat de maand mei. Tijdens de teelt de verwelkte bloemen weghalen, om zo meer nieuwe bloemknoppen in de planten te laten komen. Ook de zijknoppen weghalen voor nog grotere bloemen. Dahlia's bloeien rond de maanden juni tot en met oktober. Dahlia's komen elk jaar sterker en als grotere planten terug. De stengels van deze Kiev XXL Dahlia's zijn sterk en worden ongeveer 80 tot 100 centimeter hoog. Erg geliefd bij bijen, hommels en andere insecten. Bloembollen tot het planten koel en donker bewaren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.