SOGO Binddraad kopen 30 meter groen plastic | Moestuinland Achterkant binddraad groen blauw 30 meter Moestuinland Sfeerfoto binddraad van Moestuinland
SOGO Binddraad kopen 30 meter groen plastic | Moestuinland Achterkant binddraad groen blauw 30 meter Moestuinland Sfeerfoto binddraad van Moestuinland
Binddraad, 30 meter (incl. mes)
Binddraad is handig in gebruik voor het vasthouden van plantjes die ondersteuning nodig hebben, zoals tomaten, komkommers, peulen of paprika's. Makkelijk af te snijden.

Artikelnummer

Z887454

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Binddraad voor plantjes kopen

Dit binddraad is maar liefst 30 meter lang en is te gebruiken voor het vastmaken van (jonge) plantjes aan gaas, stokken of andere hulpmiddelen om je plantjes overeind te houden of te laten klimmen. Je kunt er de paprika's, pepers of tomaten bijvoorbeeld mee geleiden, of je kunt er peulen mee vast maken omdat ze anders omvallen. Ook is binddraad handig bij de teelt van bonen en andere klimplanten. Het binddraad is blauw-groen van kleur en is van metaal. Valt niet erg op tussen de planten. 

Metalen binddraad met mesje bestellen

Je kunt dit metalen binddraad erg goed voor je plantjes gebruiken, omdat de coating over het binddraad ervoor zorgt dat het je plantjes niet beschadigd. Het is niet scherp en je kunt eenvoudig de strakheid van het draad bepalen door het los of juist strak vast te draaien. Het binddraad is makkelijk in gebruik en komt bij de teelt van veel planten goed tot zijn recht. Bovendien bevat het ook nog een mesje, wat aan het plastic omhulsel van het binddraad zit, zodat je gelijk kunt afsnijden en het binddraad kunt gebruiken. Handig!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.